Pim Jansen
Pim Jansen Life 28 sep 2020

Gwyneth Paltrow deelt naaktfoto en daar is één iemand niet blij mee

Gwyneth Paltrow was gisteren jarig en dat vierde ze met een naaktfoto op Instagram. Veel blije gezichten, maar haar dochter is ‘not amused’.

De actrice is 48 jaar oud geworden, maar vertikt het om zich te gedragen naar haar leeftijd. En waarom zou ze ook?

Gwyneth Paltrow deelt naaktfoto op Instagram

“In niets dan mijn verjaardagskostuum. Bedankt voor alle verjaardagswensen. En bedankt Goop voor de ‘body butter’ die ervoor zorgt dat ik denk nog steeds zonder kleding te kunnen poseren””, schrijft Gwyneth Paltrow bij haar naaktfoto op Instagram.

Goop is het welness- en lifestylemerk van Gwyneth Paltrow, waarmee ze ook is te zien in een Netflix-documentaire. Ze behandelt onderwerpen als het vrouwelijk orgasme en therapeutische paddo-sessies. Lees hier een review.

Dochter ‘not amused’

Terug naar de naaktfoto. Er staan louter positieve reacties onder de post van Gwyneth Paltrow, maar haar 16-jarige dochter Apple is minder blij. “MAM”, reageerde ze onder de foto. De tiener komt vaker in opstand tegen haar moeder op Instagram. Zo reageerde ze onlangs nog op een onflatteuze selfie. “MAM, we hebben het hierover gehad. Je mag niets posten zonder mijn toestemming.”

Gwyneth Paltrow won ooit een Oscar voor beste actrice met de film Shakespeare in Love (1998) en veroverde menig hart als Marge Sherwood in The Talented Mr. Ripley (1999). De laatste jaren was ze vooral te zien binnen het Marvel Cinematic Universe als Virginia ‘Pepper’ Potts. Van 2008 tot en met 2019 speelde ze in zeven Marvel-films, waaronder Iron Man (2008), Spider-Man Homecoming (2017) en Avengers: Endgame (2019).

Niet de eerste Marvel-actrice in adamskostuum

Ze is niet de eerste Marvel-actrice in 2020 die een naaktfoto post. Deadpool-actrice Gina Carano zorgde in juli voor ophef en onbegrip met deze foto.

🎬 Check ook: Robert Downey Jr. doet boekje open over terugkeer als Iron Man

Reageer op artikel:
Gwyneth Paltrow deelt naaktfoto en daar is één iemand niet blij mee
Sluiten