Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 3 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Aniston veilt naaktfoto voor COVID-19 hulpfonds

Jennifer Aniston, één van onze jeugdcrushes uit de jaren 90, veilt een naaktfoto uit 1995. De opbrengsten gaan naar een hulpfonds voor slachtoffers van COVID-19.

Jennifer Aniston heeft pas 33 weken Instagram, maar in no-time verzamelde de actrice 33,8 miljoen volgers. Voor zover wij weten een record. Haar post waarin ze de veiling van haar naaktfoto promoot, heeft dan ook meer dan een miljoen likes en tienduizenden reacties.

Opbrengst naaktfoto Jennifer Aniston naar COVID-19 hulpfonds

“Mijn dierbare vriend Mark Seliger werkte met RADvocacy en Christie’s samen om 25 van zijn portretten – waaronder eentje van mij – te veilen voor de strijd tegen het coronavirus”, aldus Jennifer Aniston op Instagram. “100 procent van de opbrengsten van de naaktfoto gaat naar @NAFClinics, een organisatie die gratis coronavirus-tests levert en hulp biedt aan achtergestelde slachtoffers”, aldus Jennifer Aniston.

De naaktfoto die wordt geveild was onderdeel van een naaktshoot van Mark Seliger voor het muziektijdschrift Rolling Stone. De online veiling loopt tot 12 juni bij Christie’s en het hoogste bod tot nu toe is 6.500 dollar. Het is een zilvergelatinedruk van de originele foto in een formaat van 102 x 76 centimeter.

Naast de naaktfoto van Jennifer Aniston, die in de jaren 90 doorbrak met de sitcom Friends, worden er meer portretten van Mark Seliger geveild voor het COVID-19 hulpfonds. Zo kun je bieden op portretten van onder anderen Leonardo DiCaprio, Bob Dylan, Keith Richards, Billie Eilish, Kurt Cobain, Johnny Cash, Laura Dern, Brad Pitt, Amy Shumer, Barack Obama en Reese Witherspoon. Het volledige overzicht van de portretten zie je hieronder.

Vijftig is het nieuwe dertig

Jennifer Aniston lijkt net als Jennifer Lopez maar niet ouder te worden. Met een topless shoot in Harper’s Bazaar bewees ze vorig jaar maar weer eens dat vijftig het nieuwe dertig is. Oké, op haar filmsmaak na dan.

Check ook: Emily Ratajkowski uit de kleren tegen nieuwe anti-abortuswet

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.