Alrik de Jong
Alrik de Jong Life 31 mei 2019

Jennifer Lopez spot met natuurwetten in übersexy videoclip

Holy Cannoli, de nieuwe videoclip Medicine van Jennifer Lopez & Steve Aoki is alles waar je in je jongere jaren van droomde. Jennifer Lopez wordt gewoon niet ouder. Voor deze videoclip hebben we het woord sexy maar weer eens afgestoft.

Vorige maand bewees de topless Jennifer Anniston al dat 50 het nieuwe 30 is. Jennifer Lopez is van dezelfde generatie en we worden zo langzamerhand wel eens benieuwd wat er door het water zit dat deze vrouwen drinken. J.Lo wordt in 2019, 24 juli om precies te zijn, 50 jaar oud. Maar als je haar ziet bewegen, is dat nauwelijks te geloven. Om over haar perfect afgetrainde lichaam maar te zwijgen. Nee, die billen waar ze ooit beroemd om werd, is ze nog lang niet kwijt. Bekijk de videoclip van de remix van het nummer Medicine, dat J.Lo maakte met de Amerikaanse electrohouse-producer Steve Aoki. En geniet.

Jennifer Lopez & Steve Aoki – Medicine

Zoals je hoort, gaat het om de ‘The Block Remix’. De videoclip is in een week tijd meer dan een miljoen keer bekeken en krijgt lovende reacties. “Can’t believe she is 49 she looks so young”, reageert iemand terecht onder de video op YouTube. “Jennifer Lopez was born to be a super star! The way she acts, dances and sings is extraordinarily amazing!”, zegt een ander.

Jennifer Lopez ‘Medicine’ ft. French Montana

Begin april verscheen de officiële single, die voor het eerst werd gedeeld op het YouTube-account van Jennifer Lopez. Ook deze videoclip mag er zijn. Wat meer kleren, maar niet minder sexy. Wauw, wat een vrouw. Hier kunnen we alleen maar een diepe buiging van maken.

Bijna 50 en nog altijd sexy

Het is overigens geen nieuws dat de bijna 50-jarige Jennifer Lopez nog altijd die sexy vrouw is waar mannen en vrouwen wereldwijd blij van worden. Vorig jaar september brak ze nog het internet, zoals dat tegenwoordig heet, met deze foto. We verklappen niets, maar superlatieven schieten weer eens te kort.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jennifer Lopez spot met natuurwetten in übersexy videoclip
Sluiten