Younes Ben Abdelkader
Younes Ben Abdelkader Uncategorized 21 sep 2018

De bijna 50-jarige Jennifer Lopez breekt het internet

Jennifer Lopez is heel erg trots op haar goedgevormde achterwerk en dat snappen wij maar al te goed. De popster, actrice en moeder van twee kinderen is alweer 49 jaar, maar dat zou je niet zeggen als je naar haar kijkt. En naar haar kijken kan het beste op Instagram waar Lopez maar al te graag prachtige foto’s van haar ‘peach’ deelt.

Jennifer Lopez en haar perzik

J.Lo zoekt graag de grenzen op met haar insta posts. Vaak is ze te bewonderen in kleine bikini’s, strakke yoga broeken en andere outfits die weinig aan de verbeelding overlaten. Op één van haar recentere foto’s is ze te zien in een heel klein oranje badpak waar haar derrière geweldig tot zijn recht komt. Dat ze zich daar ook bewust van is blijkt uit het onderschrift waarin ze meerdere woordgrappen maakt met het woord ‘peach’ erin samen met de nodige perzik emoji’s.

Videoclip

Eerder deze week vierde de zangeres het feit dat ze tweehonderd miljoen views behaalde op de behoorlijk opwindende videoclip van haar nummer El Anillo. Ook in deze clip laat de popster weer zien dat ze een lichaam heeft waar je u tegen zegt. Dat laat ze ook zien door in niet veel meer dan een weinig verhullende gouden maliënkolder te dansen op haar knieën.
Mocht je net als wij geen genoeg kunnen krijgen van al het moois dat J.Lo ons te bieden heeft? Dan hebben wij hier de mooiste foto’s voor je op een rijtje gezet.

Jennifer Lopez is natuurlijk niet de enige moeder die werkelijk een lust voor het oog is. In Hollywood lopen er een stuk meer rond. Als je wil weten wie dat precies zijn kun je hier je ogen even lekker trakteren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De bijna 50-jarige Jennifer Lopez breekt het internet
Sluiten