Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 14 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Het voordeel van de winter: we kunnen weer mooie jassen aan

De tijd dat we hooguit een joggingbroek aanschoten omdat we toch geen kant op konden, ligt alweer eventjes achter ons. We kunnen weer heerlijk naar buiten. Dat de temperatuur nu in rap tempo daalt moet je maar als voordeel zien. Nu kun je tenminste weer goeie sier maken op straat met gave jassen!

Dat je er weer gelikt uit kan zien en je onder de mensen begeeft, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je je ineens minder comfortabel moet gaan voelen. En dat komt mooi uit, want comfort is het thema voor dit seizoen. Wij nemen een kijkje in wat er de komende maanden trendy is op het gebied van jassen en andere kleding en laten ons daarbij inspireren door WE Fashion.

Bron: We Fashion

Mooie jassen die lekker zitten

Zoals eerder vermeld is de trend voor deze herfst en winter dus dat jassen en andere kledingstukken niet alleen mooi moeten zijn, maar ook comfortabel. Er sharp uitzien en je op je gemak voelen dus. WE Fashion gebruikt voor elke belangrijke collectie nieuwe ontwikkelingen in stretch materialen. Je ziet het niet, maar je voelt het wel. Verborgen comfort met de stijl die bij exclusieve herenmode hoort.

Wat zijn de trendy kleuren?

De kleuren van deze herfst/winter zijn vooral geïnspireerd op de herfst met een retro-achtige tint erbij. Binnen dat kader is er een uitgebreide keuze aan kleuren in de nieuwe kledingcollectie, met jassen die behalve comfortabel ook ware eyecatchers zijn. De absolute musthaves voor dit seizoen: een westernjas met teddykraag, okergele truien, overshirts (leuk om als laagje te dragen) en vesten.

Bron: We Fashion

Jassen met schaapskraag

Die laagjes zijn sowieso altijd een goed idee voor het begin van het winterseizoen. Jassen met schaapskraag in ruiten en corduroy, nette bombers en jersey blazers zijn er voor de eerste kille dagen.

Later in het winterseizoen gaan we korte puffers en opvouwbare puffers zien, de nette parka, 2-in-1 jassen en het leren statementjack. Bij WE Fashion is een nieuwe slimme en waterdichte regenjas verkrijgbaar, gemaakt van ademende stof. Dat houdt je droog en ziet er ook nog eens stijlvol uit. Geheel in de trend voor kleding van dit seizoen dus: de looks gecombineerd met comfort. Deze jas is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

Drie grote trends 

Grof gezegd zijn er dit seizoen drie trends die je veelvuldig zal tegenkomen.

  • Retro sportinvloeden met een casual en ontspannen gevoel. Vergezeld van frisse kleuraccenten en strepen en ruiten.
  • Luxe lounge: geïnspireerd op het thuiswerken en het lekker chillen wat we de laatste tijd veelvuldig hebben gedaan. Het gaat hierbij om luxueuze vrijetijdskleding met een slimme en minimalistische styling, zacht aanvoelend en comfort.
  • En de zogenoemde utility trend zet zich voort, een modebeeld waarbij je jassen en andere items ziet die van oorsprong een bepaalde functie hadden. Denk daarbij aan overalls en vissers- en scheepsjassen. Daarnaast kun je met DIY (Do It Yourself) je herenkleding onder handen nemen met bijvoorbeeld tie-dye (verfkunst) en borduursels.
Bron: We Fashion

De collectie jassen van WE Fashion heeft als groot voordeel dat je er eigenlijk altijd mee voor de dag kunt komen. Uit de mode zullen de jassen namelijk niet raken vanwege de tijdloze stijl.

Bron: We Fashion

Alle nieuwe kleding van WE Fashion valt onder het duurzaamheidsprogramma en heeft de opvallende 365 dagen retourgarantie.

In samenwerking met WE Fashion

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.