Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 7 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Irina Shayk zet Instagram in vuur en vlam met nieuwe campagne

Sommige modellen blijven bij ons voor eeuwig op een voetstuk staan en Irina Shayk is daar eentje van. Het 35-jarige model uit Rusland zette vandaag Instagram maar weer eens in vuur en vlam met een topless video.

Irina Shayk brak in 2004 door als model, en groeide als snel uit tot supermodel. Al sinds 2007 is ze het gezicht van Intimissi, en daarnaast deed ze shoots voor de grootste merken en magazines, waaronder Sports Illustrated, Victoria’s Secret, Guess, Armani Exchange en Lacoste. Ook speelde ze in verschillende films, waaronder Hercules en Need for Speed: The Run.

Irina Shayk zet Instagram in vuur en vlam

Het Russische model is net als een goede wijn; het wordt er met de jaren alleen maar beter op. Dat onderstreept Irina Shayk nog maar eens in deze campagne voor Alo Wellness. Als je het aan ons vraagt, valt dit onder de noemer kunst.

“Happy early ma day 🖤s… My new Alo Welness. Keep your glow going”, zegt Irina Shayk bij haar hypnotiserende video op Instagram. God moge weten wat ze hiermee bedoelt, inspirerend is het zonder meer.

Still going strong

Naast Alo Welness is Irina Shayk op haar 35e nog altijd het gezicht van verschillende merken. Zo schitterde ze onlangs nog in de campagne voor de nieuwe doorzichtige lingerie van Intimissi en staat ze model voor de nieuwe gewaagde ontwerpen van Thierry Mugler. Een overzicht van haar meest inspirerende werk van de afgelopen tijd.

Topless op Instagram

Irina Shayk is niet de enige dame die het lort tart op Instagram zonder beha. Ook Maxime Meiland, Rihanna en Rita Ora deden onlangs mee aan deze trend. Om over Amber Heard, die in 2019 echt de grens opzocht, maar te zwijgen. Noem ons gerust oppervlakkig, wij houden van dit type content. Een heel fijne dag verder.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.