Stijn Kuster
Stijn Kuster Televisie 30 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Lof en kritiek voor Maxime Meiland na plaatsen van topless-foto

Maxime Meiland zorgt voor behoorlijk wat ophef door een topless foto van zichzelf te plaatsen op Instagram. Hoewel de foto alles behalve schokkend is, staan de reacties vol met zowel positieve, als negatieve reacties.

Maxime Meiland heeft geen introductie meer nodig. De reality-ster valt met meer dan een half miljoen Instagram-volgers inmiddels onder de BN’ers. Op dit platform is nu een foto te zien van haar ontblote schouders en decolleté. Best onschuldig, maar mensen hebben daar toch een sterke mening over.

Geen kritiek op de topless-foto zelf

Hoewel er veel positieve reacties zijn, is er ook veel negatieve aandacht onder de foto. Het merendeel van de comments is gericht op haar optreden in het reality-programma. Ze gaan vooral over de houding die ze aanneemt tegenover haar ouders. Het gaat dus niet zozeer over de foto an sich.

De familie van Maxime Meiland schrijft in een reactie op de topless-foto naar De Telegraaf: “Het raakt ons niet. Wij kunnen haar ook wel eens achter het behang plakken, maar we zijn heel close met Maxime. Daarnaast weten we dat, ondanks haar grote mond af en toe, Maxime heel veel van ons houdt.”

Vergeet de topless video van Geraldine Kemper: deze shoot is pas goed

“Kijkers hebben soms al commentaar als Martien bijvoorbeeld het woord PIPO gebruikt en hij heeft het over Leroy. Mensen zijn niet veel gewend. Voor ons is dit zeker geen afkraken; wij zijn gek op Leroy.” 

Maxime Meiland opnieuw zwanger

Leroy is de vriend van Maxime waarmee zij sinds vorig jaar een relatie heeft. De 25-jarige moeder liet in maart weten samen met Leroy een kind te krijgen. De 25-jarige dochter van Martien en Erica Meiland heeft al een 3-jarig dochtertje uit een eerdere relatie.

Topless foto Rihanna leidt tot woede wegens ‘heiligschennis’

Afgelopen week werd het geslacht van de aanstaande baby op televisie bekendgemaakt. Dit deden ze door de vulling van de taart roze of blauw te laten kleuren. Hoewel Maxime Meiland ervan overtuigd was dat het een jongetje werd, bleek niets minder waar. De jonge moeder is zwanger van haar tweede dochtertje.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.