Pim Jansen
Pim Jansen Life 4 aug 2020

Topless zonnen niet meer van deze tijd? Rita Ora bewijst het tegendeel

Ondanks dat we tegenwoordig ons hele privéleven op social media gooien, zijn we preutser dan ooit. Zeker als het aankomt op topless zonnen. In de jaren ‘70 en ‘80 was bloot zonnen heel gewoon. Nu blijven de bovenstukjes netjes aan. Al zijn er natuurlijk ook uitzonderingen zoals Rita Ora.

De 29-jarige zangeres met Kosovaars-roots geniet, als we haar Instagram mogen geloven, volop van de zon. Regelmatig deelt ze daar namelijk een zomers kiekje. Tot nu toe droeg ze in deze vakantiefoto’s altijd netjes een bovenstukje, maar voor haar laatste foto laat Rita Ora deze achterwege.

Rita Ora uit de kleren

In een poging om overal even bruin te worden gaat ze topless en daar schaamt ze zich zeker niet voor. Ze heeft er dan ook geen probleem mee om de foto’s te delen op Instagram. Dit doet Rita Ora volgens de beschrijving vooral uit verveling: “sunbathing series. Starts now…. who else gets bored when sunbathing? ?”

Topless op Instagram

Zoals je hierboven kunt zien houdt Rita Ora zich natuurlijk netjes aan de regels van Instagram. Het is namelijk niet toegestaan om te veel bloot te laten zien. Alleen Amber Heard wist er ooit mee weg te komen om toch een tepel te tonen op Instagram. Hoe ze dat voor elkaar kreeg, lees je hier.

Reageer op artikel:
Topless zonnen niet meer van deze tijd? Rita Ora bewijst het tegendeel
Sluiten