Pim Jansen
Pim Jansen Life 1 jun 2020

Irina Shayk steelt de show in transparante campagne Intimissimi

We hadden al even niets meer van Irina Shayk gehoord. Maar ze is er nog, en hoe?! Het 34-jarige model uit Rusland is in doorzichtige lingerie de ster in een nieuwe campagne van Intimissimi.

Irina Shayk, waar kennen we die ook alweer van? Ging zij niet met Cristiano Ronaldo? Klopt, maar dat is alweer even geleden. Van 2010 tot en met 2015 ging ze met de op een na beste voetballer ter wereld. Daarna nam acteur Bradley Cooper het stokje over, met wie het model in 2017 een kind kreeg. En nee, dat is er niet aan af te zien. Ze is een bekend gezicht in de Sports Illustrated Swimsuit Issue en liep campagnes voor onder meer Guess, Armani Exchange en Lacoste. Maar we richten ons nu op de lingerie van Intimissimi.

Irina Shayk in de nieuwe doorzichtige lingerie van Intimissimi

Sinds 2007 is Irina Shayk al het gezicht van Italiaanse lingeriemerk Intimissimi. Dat resulteerde meerdere malen in oogstrelende campagnes. In de nieuwe campagne staat de nieuwe doorzichtige lingerie centraal. We kunnen niet ontkennen dat we Bradley Cooper benijden om de moeder van zijn kind.

View this post on Instagram

@intimissimiofficial launches the Sveva BraπŸ–€ #InvisibleBra #TulleBalconette #Intimissimi πŸ“Έ @rowanpapier

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

View this post on Instagram

A time and lingerie for every moment. Choose our tulle lingerie for the moments you love the most. {Sveva bra: RBD95A-panties: SID95F-silk shirt: CLD71B} #intimissimi #italianlingerie #irinashayk

A post shared by Intimissimi (@intimissimiofficial) on

View this post on Instagram

Light and comfortable, yet delicate and feminine. The new invisible bra is the tulle balconette you've always dreamt about! @irinashayk wears it with matchy panties, but we have many more tulle styles. Discover them all. {Sveva bra: RBD95A- panties: SID95F-silk shirt: CLD71B} #intimissimi #italianlingerie #irinashayk

A post shared by Intimissimi (@intimissimiofficial) on

“A time and lingerie for every moment. Choose our tulle lingerie for the moments you love the most”, aldus Intimissimi op Instragam. Bekijk de feed voor nog meer Irina Shayk.

Victoria’s Secret 2.0

Irina Shayk liep in de hoogtijdagen van Victoria’s Secret ook in lingerie over catwalk van de Victoria’s Secret Fashion Show. Inmiddels is dat merk een nieuwe weg ingeslagen, met het half-Nederlandse model Solange van Doorn als een van de nieuwe gezichten. Lees en bekijk hier meer over de Victoria’s Angels nieuwe stijl. Hieronder zie je nog een oude show van het Russische model voor Intimissimi.

Check ook: Rihanna en haar transformatie tot lingeriegodin met een boodschap

Reageer op artikel:
Irina Shayk steelt de show in transparante campagne Intimissimi
Sluiten