Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 9 jul 2020
Leestijd: 1 minuut

Deze e-bikes lease je voor een scherpe prijs bij HEMA

HEMA heeft een nieuw e-bike platform gelanceerd waar je een elektrische fiets kunt leasen voor een scherpe prijs.

De e-bike is allang niet meer iets voor grijze bolletjes en ANWB-koppels. Jong en oud gebruiken tegenwoordig een elektrische fiets voor woon-werkverkeer of gewoon als vervoermiddel in de stad. Mocht je geen zin hebben daarvoor in één klap de volle mep te betalen, dan kun je nu verschillende modellen leasen bij HEMA voor een scherpe prijs.

HEMA e-bike

Van een elektrische fiets in de stijl van een vintage racefiets tot de e-bike variant van een bakfiets; aan iedereen is gedacht. In totaal kun je zeven verschillende modellen leasen. Dit is onze top 3.

1. Cortina E-Mozzo E-5000

Cortina E-Mozzo E-5000, elektrische fiets, hema, e-bike

Deze elektrische fiets heeft een Shimano Steps E-5000 36v motor, een 418 Wh accu en een maximale actieradius van 125 kilometer. De adviesprijs van de e-bike is 2.599 euro, leasen doe je bij HEMA vanaf 88 euro per maand.

2. Roetz Road+

elektrische fiets, leasen, hema, e-bike

Deze elektrische fiets heeft een 250 Watt motor, een 30V Li-ion / 160 Wh batterij en een maximale actieradius van 40 kilometer. Perfecte stadsfiets. De adviesprijs van de e-bike is 2.168 euro, leasen doe je bij HEMA vanaf 79 euro per maand.

3. Dolly E-bakfiets Family

dolly-e-bakfiets-family

Een e-bakfiets is voor jonge gezinnen in de stad onmisbaar, maar vaak ook onbetaalbaar. Deze elektrische fiets heeft een sterke Bafang M400-motor en een 600 Wh batterij. De adviesprijs is 4.199 euro, leasen doe je bij HEMA voor vanaf 159 euro per maand.

Voorwaarden van het leasen van een elektrische fiets

De ‘vanafprijzen’ zijn inclusief BTW en op basis van 36 maanden. Rente, afschrijving, reparatie, onderhoud, bandenvervanging en verzekering zitten bij de leaseprijs van de betreffende e-bike inbegrepen. Weet ook dat een kredietacceptatie via EDR Credit Services namens Friesland Lease onderdeel uitmaakt van het aangaan van de leaseovereenkomst.

Check ook: Aldi stunt met elektrische trekking bike

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.