Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 24 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Trailer Harry & Meghan: Escaping the Palace leidt tot hoon en spot

De film Harry & Meghan: Escaping the Palace is geen grap. De eerste trailer is gedeeld, en de reacties zijn niet echt positief. Maar oordeel vooral zelf.

Sinds Harry en Meghan afstand hebben gedaan van het Britse koningshuis, krijgen ze geen toelages meer. Dus moet er op andere manieren geld verdiend worden. Eerst tekenden ze al een megacontract bij Netflix, later volgde het interview met Oprah Winfrey, dat ze ook niet gratis deden. Maar bij deze nieuwe film over hun vertrek uit Groot-Brittannië, is het koppel zelf niet betrokken. En dat is te zien.

Trailer – Harry & Meghan: Escaping the Palace

Fans hebben nu een eerste voorproefje gekregen van Harry & Meghan: Escaping the Palace. De Amerikaanse producent en tv-zender Lifetime heeft de eerste trailer gedeeld en uit de reacties kunnen we opmaken dat niet iedereen op deze film zit te wachten. “Please stop pushing these people on us” en “Oh brother…. who cares? She will probably end up leaving him and then he will have nothing” zijn twee reacties die de tendens onderstrepen.

De film Harry & Meghan: Escaping the Palace, die naar verwachting komend najaar uitkomt, gaat over de stap die het koppel nam om het Britse koningshuis te verlaten. In de trailer is onder meer te zien hoe de prins, gespeeld door acteur Jordan Dean, belooft zijn vrouw te beschermen tegen de agressieve media.”Niet alle sprookjes hebben een goede afloop”, is de tekst die in de eerste trailer ziet. Of de box office wel een goede

Het is de derde film die Lifetime maakt over het leven van de prins en zijn vrouw. In 2018 kwam de film Harry and Meghan: A Royal Romance uit, gevolgd door Harry and Meghan: Becoming Royal in 2019.

Wisselende reacties

Enkele fans van Harry en Meghan uiten kritiek op het bestaan van de film, en vinden dat het koppel wordt uitgebuit. Maar de meeste mensen uiten vooral hun verwarring over zowel de film als de cast. “Is dit een grap”, vraagt iemand zich af onder de trailer van Lifetime. “Alleen de kleur van het haar klopt.” Ook op Twitter regent het reacties.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.