Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 1 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Last van haarverlies? Mannen zweren bij deze behandeling

Haarverlies kan heel vervelend zijn. Als je kaal wordt, denk je waarschijnlijk dat er weinig aan te doen is. Maar: er zijn mogelijkheden! Je denkt nu misschien aan haarstukjes of een haartransplantatie, maar wist je dat er een makkelijkere oplossing is tegen haarverlies? We hebben het over een behandeling waar steeds meer mannen voor kiezen: Micro Haar Pigmentatie (MHP).

Sommige mensen vinden haarverlies niet erg, andere hebben er veel last van. Als je kaal wordt, kan je zelfvertrouwen een flinke deuk oplopen. Wat je kunt doen? De kale hoofdhuid op een slimme en natuurlijke manier camoufleren. Daar komt Micro Haar Pigmentatie om de hoek kijken.

Haarverlies verbergen

De haarpigmentatiebehandeling is in Nederland nog niet zo bekend, maar wordt in het buitenland steeds populairder. Het werkt zo: door middel van fijne naalden worden er pigmenten in de huid aangebracht, waardoor er een haar-illusie ontstaat. MHP wordt toegepast bij een geschoren kapsel van 0,5 millimeter. De kale huid wordt als het ware opgevuld, waardoor het lijkt alsof je bewust voor de shaven-look bent gegaan.

Micro Haar Pigmentatie-behandeling

Beauty Care Nederland is dé specialist op het gebied van Micro Haar Pigmentatie in Nederland. Dat dit de plek is om deze behandeling te laten doen, is wel duidelijk: de experts van Beauty Care hebben de MHP-techniek geïntroduceerd in Nederland en België. Het is hun doel om een zo natuurlijk mogelijk ogende haarlijn te reconstrueren. De pigmenten worden volledig afgestemd op het type huid en de haarkleur, zodat het behandelde gebied onzichtbaar aansluit op het echte haar.

Natuurlijk resultaat

Allemaal leuk en aardig, die beloftes, maar werkt het ook echt? Nou, de reviews liegen er niet om. Mannen zijn vol lof over de behandeling en delen hun positieve ervaringen. “Het zijn deskundige vakmensen die weten waar ze over praten”, aldus Jacky. “Het resultaat is niet van echt te onderscheiden, je staat versteld.” Bart beaamt dit: “Ik heb spijt dat ik het niet vroeger gedaan heb. Ze hebben prachtig werk geleverd, ik raad het iedereen aan!” Ook Nick kan niet anders dan Beauty Care Nederland en de behandeling prijzen: “Het resultaat is bizar goed”, vertelt hij. “Zó bizar goed, dat ik regelmatig de vraag krijg: waarom laat je het niet gewoon groeien?”

Voor en na Micro Haar Pigmentatie
Bron: Beauty Care Nederland

Maak een afspraak

Wil je meer voor- en na-foto’s zien? Check dan de Instagrampagina van Beauty Care Nederland. Heb je interesse in de pigmentatiebehandeling of vragen voor de experts? Op de website vind je meer informatie en kun je vrijblijvend een afspraak maken.

In samenwerking met Beauty Care Nederland

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.