Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 1 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

First look: Nike en Hello Kitty onthullen veelbelovende collab

Nike en Hello Kitty hebben de krachten gebundeld voor een nu al lekkere collab. De eerste beelden zijn gedeeld en die beloven veel. De geruchten van de heruitgave van de Air Presto, maar dan voor het grote publiek, zijn overigens nog beter.

Ter ere van de 30e verjaardag van Hello Kitty kwam Nike in 2004 met een extreem gelimiteerde oplage van de sneakers Air Presto. Deze schoenen gingen eigenlijk alleen naar vrienden en familie van de makers, en werden zeer gewild onder verzamelaars. Er werden destijds een paar verschillende versies gemaakt, en de geruchten gaan al een tijdje dat er nu een heruitgave komt met een bredere release. Back tot the zeroes!

First look: Nike x Hello Kitty

Feit is in ieder geval dat er een Nike x Hello Kitty collectie aankomt, en de eerste officiële beelden van de collab zie je hieronder. Vooralsnog gaat het om een wit T-shirt met de Swoosh, het Air-logo en het bekende Japanse meisje (nee, animatiefiguurtje is geen kat). Daarnaast zie je in de first look een zwembroek dan wel sportbroekje.

hello-kitty-nike-collab-first-look-001
hello-kitty-nike-collab-first-look-001
hello-kitty-nike-collab-first-look-001
hello-kitty-nike-collab-first-look-001

De stijl van de collab is sereen, vooral het witte T-shirt ziet er cool uit. Dit is slechts het topje van de ijsberg, de Nike x Hello Kitty collab komt uit een veel breder assortiment te bestaan.

Air Presto

Nog niet officieel aangekondigd is de Nike Air Presto x Hello Kitty, maar doorgaans goed ingevoerde media als Complex zijn er al een tijdje van overtuigd dat een heruitgave in de maak is.

hello kitty, nike, collab, air presto
De originele presentatie-sheet van ontwerper Steven Smith uit 2004 (Afbeelding: Nike)

Een releasedatum van de nieuwe Nike x Hello Kitty collab is nog niet bekend. Maar we houden je op de hoogte in deze categorie.

Meer van Star Wars en het welbekende merk van de drie strepen? Check dan de eveneens heerlijke Adidas x Boba Fett collab!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.