Alrik de Jong
Alrik de Jong Viaplay 7 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Formule 1-fans krijgen Premier League op de koop toe bij ViaPlay

Gisteren werd bekend wat Formule 1-fans moeten betalen voor een abonnement op Viaplay. Voor sommigen was dat even slikken, maar vandaag is er verzachtend nieuws. Ze krijgen de Premier League op de koop toe.

Naast Netflix, Disney+, Videoland en de rest komt er nog een streamingdienst bij, die zich voor een groot deel op sport richt. Viaplay is een in 2018 opgerichte streamingdienst van de Nordic Entertainment Group (NENT Group), en is hard op weg Europa te veroveren. Naast de Formule 1 heeft het Zweedse bedrijf nu nog een wapen in handen.

Premier League volgt Formule 1 naar Viaplay

De Premier League, de Engelse voetbalcompetitie, is dus net als de Formule 1 vanaf 2022 te zien via streamingplatform Viaplay. Eerder verzekerde de Nordic Entertainment Group ook al het darts en de Duitse Bundesliga.

In het eerste kwartaal van volgend jaar wordt het streamingplatform in Nederland gelanceerd. De Premier League wordt, net als de Formule 1, momenteel uitgezonden door Ziggo Sport.

Wat kost een abonnement?

Vermoedelijk kost een abonnement op Viaplay rond de 7,55 euro per maand. Hoe dat precies zit, lees je hier.

Voor dat bedrag krijg je overigens veel meer dan alleen Formule 1, de Premier League en andere sporten. Zo krijg je ook de beschikking tot een reeks films en series. In dit artikel lees je wat er nog meer bij een Viaplay-abonnement zit inbegrepen.

Gratis streams voor liefhebbers van de Formule 1

Om naast Netflix en Disney+ ook nog een abonnement op streamingdienst Viaplay te nemen, kost misschien een beetje te veel. Maar gelukkig kun je de Formule 1 en Premier League in 2022 ook op andere manieren streamen. Zonder te betalen zelfs. In dit artikel vind je de beste gratis streams om Max Verstappen wekelijks over het circuit te zien scheuren.

Ook de Premier League kun je gratis streamen. Een aantal goede live streams vind je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.