Alrik de Jong
Alrik de Jong Formule 1 7 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Formule 1 streamen ineens fors duurder bij Viaplay-concurrent

En jij maar denken dat je spekkoper was met een abonnement op F1 TV Pro. Nou, je abonnement gaat fors omhoog, al ben je nog altijd goedkoper uit dan bij Viaplay in 2024.

Viaplay stond op omvallen, maar kan dankzij een miljoeneninjectie toch door. Tot en met 2024 heeft de streamindienst de uitzendrechten van de Formule 1 in handen. Wie vanaf 2025 die eer heeft (lees: de hoogste bieder) is nog niet bekend.

Abonnement F1 TV Pro 30 euro duurder in 2024

Feit is dat je bij F1 TV Pro sowieso goed zit. Onze Formule 1-liefhebber en auto-expert Coen Grutters, die lid is vanwege de vele extra’s als onboard camera’s naar keuze, kreeg tijdens zijn vakantie alleen een alarmerend mailtje.

Beste Coen, bedankt dat je abonnee bent bij F1 TV Pro. Je abonnement loopt tot 15 maart 2024. Wil je jouw jaarabonnement behouden, dan wordt de prijs met 30 euro verhoogd naar 94,99 euro‘, kreeg hij vandaag aangekondigd. En inderdaad, dit is de nieuwe officiële prijs is voor een jaarabonnement. Toch 2,50 euro extra per maand extra om wekelijks de Formule 1 te streamen.

Viaplay met korting alsnog de duurste

Kijken we naar de concurrent van F1 TV Pro, dan zien we dat daar juist korting wordt gegeven. Op een jaarabonnement bij Viaplay krijg je nu om precies te zijn 20 procent korting.

Met de korting betaal je nu bij Viaplay 12,79 euro per maand om onder meer de Formule 1 te kunnen streamen, al heb je dan natuurlijk ook toegang tot de Premier League, Bundesliga en aardig wat films en series. Dit abonnement heeft een looptijd van 12 maanden, waarmee je uitkomt op 153,48 euro. Nog altijd fors meer dan F1 TV Pro.

Gratis Formule 1-streams

Dan is er ook nog een optie om gratis de Formule 1 te streamen, bijvoorbeeld als je een VPN-abonnement hebt. Bekijk de beste gratis F1-streams.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.