Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 15 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

The Falcon and The Winter Soldier: de eerste reacties zijn binnen!

Journalisten hebben de kans gekregen om de eerste aflevering van The Falcon and The Winter Soldier te checken. De gloednieuwe Marvel-serie gaat komende vrijdag in première op Disney+. De eerste reacties zijn binnen!

De bioscopen zijn nog steeds gesloten, maar elke week is het feest voor Marvel-fans. De afgelopen weken werden we getrakteerd op nieuwe afleveringen van de eerste Marvel Cinematic Universe-serie op Disney+: WandaVision.

Elke week Marvel op Disney+

Afgelopen vrijdag kregen we een intrigerend kijkje achter de schermen bij het project, in de vorm van de eerste aflevering van docuserie Assembled. Een serie die ons steeds als er nieuwe films en series uit komen meeneemt achter de schermen.

Een leuk zoethoudertje, maar gelukkig hoeven fans niet lang te wachten op de volgende MCU-titel. Komende vrijdag gaat namelijk al The Falcon and The Winter Soldier van start. Een actieserie in de lijn van de bioscoopfilms van Marvel. Waar WandaVision in een ander genre dook, kun je de komende weken dus op heerlijk ouderwetse superhelden-actie rekenen.

Record kwijt: Avengers: Endgame is niet meer grootste film aller tijden

The Falcon and The Winter Soldier

Ja, je kunt de komende jaren elke vrijdagavond in je agenda blokkeren, als het aan Disney+ ligt. The Falcon and The Winter Soldier volgt Sam Wilson (Anthony Mackie) en Bucky Barnes (Sebastian Stan). Het duo worstelt met de nieuwe wereld die na Avengers: Endgame is ontstaan. Oftewel, een wereld waarin Steve Rogers niet meer Captain America is. De eerste trailers voor de Marvel-serie maakten direct duidelijk dat zijn opvolging geen gesneden koek is, en de nodige intrige met zich meebrengt.

Journalisten kregen eind vorige week de kans om alvast de eerste aflevering van The Falcon and The Winter Soldier te checken. Daardoor zijn de eerste reacties al op Twitter te vinden, die we hieronder voor je op een rijtje hebben gezet. De consensus lijkt te zijn dat de show verrassend filmische actie op je beeldscherm tovert, en meer emotionele diepgang biedt dan je van een dergelijke show zou verwachten.

Eerste reacties, maar pas op!

Maar goed, juich niet te vroeg. Dit soort eerste reacties zijn over het algemeen altijd heel positief en enthousiast. Pas als later deze week de eerste echte reviews binnenkomen, kun je de balans echt op gaan maken. Dat komt vaak de aap uit de mouw en krijg je een iets gebalanceerder beeld. Maar hé, een beetje extra hype kan nooit kwaad!

The Falcon and The Winter Soldier is vanaf komende vrijdag op Disney+ te volgen. Check ook de eerste volledige trailer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.