Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 4 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Gamma stunt met betaalbare elektrische fiets ‘Pelikaan Advanced’

Vergeet de Aldi en Lidl, het is nu een keer de Gamma die stunt met een elektrische fiets. En dan ook nog een e-bike met kwaliteit: de Pelikaan Advanced 6sp.

Gamma dropt betaalbare elektrische fiets

In het gigantische aanbod van elektrische fietsen kan het een hele uitdaging zijn om net die ene e-bike te vinden die perfect bij je past. Uiteraard is het een en ander voor een groot deel afhankelijk van het beschikbare budget. Ben je juist het type wat functionaliteit voorop stelt en voor wie de meeste technische hoogstandjes in feite ‘overkill’ zijn, dan is de Pelikaan Advanced 6sp een elektrische fiets die helemaal bij je past. Geloof ons, dit is heel veel elektrische fiets voor heel weinig geld.

pelikaan advanced, gamma, elektrische fiets, betaakbaar, e-bike

Ondanks de lage prijs is de Pelikaan Advanced 6sp een volwaardige elektrische fiets. Voor 829 euro heb je de beschikking over zes versnellingen, waarbij je op elk moment volledige controle hebt over de snelheid. Heuvels beklimmen op volle snelheid is geen enkel probleem. De motor met een vermogen van 250 watt bevindt zich is het voorwiel en krijgt de benodigde spanning uit de krachtige 481 Wh accu. Laatst genoemde zorgt voor een aangename actieradius van maximaal 120 kilometer. Meer dan alleen een stadsfiets dus.

Verder heb je op deze elektrische fiets van de Gamma de beschikking over een duidelijk leesbaar display, zonder opsmuk en poespas. Op die manier heb je altijd inzage in de prestaties van de fiets en zie je in een oogopslag wat de actuele stand van zaken is. De verende voorvork, het V-brake remsysteem en de verstelbare stuurpen maken de Pelikaan Advanced 6sp af. Het zadel zorgt ervoor dat je ook tijdens lange ritten nog steeds comfortabel zit op deze e-bike.

Actieprijs van de Pelikaan Advanced 6sp tot eind 2019

Wil je geen groot vermogen besteden aan je nieuwe elektrische fiets, dan komt Gamma om de hoek kijken. De nieuwprijs van de fiets is 1399 euro, de actieprijs is 829 euro. Denk er rustig over na, te weten dat de actieprijs tot eind 2019 geldig is.

Meer betaalbare e-bikes

Check naast de elektrische fiets van de Gamma ook die van de Lidl, Aldi en Kruidvat.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.