Alrik de Jong
Alrik de Jong Auto's & Motoren 21 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat troeft Aldi en Lidl af met goedkope elektrische fiets

We richten ons de laatste tijd op het fenomeen dat elektrische fiets heet. Er is steeds meer behoefte, ook onder jonge mannen. Je kunt een cool model kiezen, maar die zijn schier onbetaalbaar. Voor een betaalbaar instapmodel kijk je gewoon bij de Lidl of Aldi. Maar baas boven baas: Kruidvat komt nu met een wel héél goedkope elektrische fiets.

Kruidvat stunt met goedkope elektrische fiets

‘Een goedkope e-bike, moet ik dat nou wel doen?’, vraag je je wellicht af. Nou, bij de Kruidvat krijg je er een oerdegelijke elektrische fiets voor terug. Het gaat om het model De Ruyter Albertville 6speed E-bike, waarvan het design basic is en de eigenschappen goed. Zo heb je een actieradius van 80 tot 120 kilometer op een volle accu. Op deze fiets zit een 13 Ah, 37 V, 481 Wh Phylion accu. Prima voor in de stad of voor woon-werkverkeer.

elektrische fiets, DE RUYTER ALBERTVILLE 6SPEED E-BIKE, kruidvat, lidl, aldi

De 250 Watt, 36 Volt Shengyi motor, die in het voorwiel zit, biedt trapondersteuning tot 25 kilometer per uur. Je hebt de beschikking over zes versnellingen (Shimano Tourney), een Kingmeter 529 LCD-display met 5 ondersteuningsstanden, ingebouwde LED-verlichting en atnilekbanden. Geloof ons, als je niet per se een e-bike met een gelikt design hoeft, dan is deze elektrische fiets van de Kruidvat een perfecte optie. Kruidvat heeft de elektrische fiets, met een adviesprijs van 1.299 euro, te koop 791 euro. Meer technische specificaties lees je hier.

Elektrische fiets van de Lidl

Ter vergelijking: de elektrische fiets van de Lidl kost 1.079 euro, maar heeft wel een iets hogere actieradius, namelijk 100 tot 140 kilometer. Voor de rest verschilt die niet zoveel met de e-bike van de Kruidvat, al is het Lidl-frame iets moderner. Lees en bekijk hier meer.

E-bike van de Aldi

Dan de elektrische fiets van de Aldi, die vanaf donderdag 23 mei te koop is voor. De Aluminium City E-bike 28, zoals het model heet, heeft een actieradius van 90 tot 130 kilometer en kost je 1.049 euro. In dat geval zouden we toch die 250 euro besparen en voor het model van de Kruidvat gaan. Lees en bekijk hier meer over de Aluminium City E-bike 28 van de Aldi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kruidvat troeft Aldi en Lidl af met goedkope elektrische fiets
Sluiten