Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 25 apr 2019

E-bike aanbieding: Lidl komt met een hele betaalbare elektrische fiets

Hoewel het nu weer regent, is de lente toch echt begonnen. Tijd om erop uit te trekken. Voor de meest optimale ervaring is niet de auto of de trein ideaal, maar juist de elektrische fiets. Een klein probleem, de meest gangbare modellen zijn behoorlijk prijzig. We mogen ons echter gelukkig prijzen met de Duitse grootgrutter Lidl, daar is de e-bike van Prophete is de aanbieding. Zo koop je veel fiets voor weinig geld.

Elektrische fiets van Lidl

De Lidl heeft vaker interessante aanbiedingen, maar een degelijke elektrische fiets zagen we niet aankomen. De Prophete elektrische fiets is voorzien van een betrouwbare motor van Blaupunkt, goed voor een aangename ondersteuning tot 25 kilometer per uur. Deze Prophete e-bike is ondanks de budgetprijs geen goedkoop model als je kijkt naar de verschillende opties die de fiets biedt.

Zo kun je de snelheid eenvoudig instellen op vijf verschillende niveaus en heb je dankzij de zeven versnellingen (Shimano Nexus) de volledige controle over de prestaties. Opvallend is ook de mogelijkheid om je te laten ondersteunen met zes kilometer per uur als je met de fiets aan de hand loopt.

Actieradius van 140 kilometer

De Prophete elektrische fiets is voorzien van een Samsung SDI accu. Deze accu zorgt voor een zeer ruime actieradius van 140 kilometer. De accu is eenvoudig los te koppelen waarna je deze gewoon in huis kunt opladen. Deze accu wordt beveiligd door een stevig slot zodat deze niet snel gestolen kan worden. De display geeft je daarnaast alle noodzakelijke informatie over de snelheid en de levensduur van de accu zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Voor 1079 euro ben je klaar

Een elektrische fiets met de mogelijkheden van de Prophete is vaak bepaald niet goedkoop, maar bij Lidl scoor je deze e-bike nu voor 1079 euro. Mocht je van plan zijn deze elektrische fiets aan te schaffen, wees er dan snel bij, er is maar een beperkte voorraad per winkel beschikbaar. Wil je zeker weten dat je de fiets ook geleverd krijgt, check dan eerst de webshop zodat je niet teleurgesteld de winkel verlaat. Liever een wat meer sportieve elektrische fiets? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Want

Reageer op artikel:
E-bike aanbieding: Lidl komt met een hele betaalbare elektrische fiets
Sluiten