Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 14 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

61 easter eggs in de trailer van The Mandalorian seizoen 3

De trailer van The Mandalorian seizoen 3 heb je vast al voorbij zien komen. Grogu (aka Baby Yoda), Pedro Pascal als Mando, Carl Weathers als Greef Carga… Weer veel te lekker allemaal. Maar heb je de Star Wars-easter eggs ook gespot?

Easter eggs zijn verborgen boodschappen of knipogen in films en series. Dat kunnen hints zijn, referenties naar andere popcultuur, wat dan ook. De eerste trailer van The Mandalorian seizoen 3 zit er in ieder geval vol mee.

* Dit artikel kan spoilers uit eerdere seizoenen bevatten!

De trailer van The Mandalorian 3

Eerst nog even de trailer zelf. Wat al snel duidelijk wordt, is dat het nog altijd onderling rommelt tussen de Mandalorians, waarvan er veel te zien zijn. Ook gaan we in seizoen 3 van de Star Wars-serie naar planeet Mandalore, zo durven we wel te stellen.

Verder wordt er in de eerste trailer niet veel weggegeven over het plot van The Mandalorian seizoen 3. We weten allemaal nog dat Mando de alom geliefde Grogu de keuze gaf om een jedi-opleiding bij Luke Skywalker te doen of met hem mee te vliegen. De keuze voor Mando was een van de meest emotionele momenten in het Star Wars-universum van de laatste jaren. Hoe dit een vervolg krijgt, is dus nog niet bekend. Kan alle kanten op.

61 easter eggs en Star Wars-referenties

Door naar de easter eggs, want dat zijn er nogal wat. En nee, wij hebben ze ook lang niet allemaal gespot in de trailer van The Mandalorian 3. Daar heb je briljante YouTube-kanalen als ScreenCrush voor. Tel mee met de 61 verborgen boodschappen en Star Wars-referenties.

The Mandalorian seizoen 3 gaat ergens in februari 2023 in première op Disney+. Eerst is er nog een andere veelbelovende Star Wars-serie. Lees alles wat je moet weten over Andor. Check ook alle easter eggs in deze teaser van Avatar 2.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.