Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 11 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

De trailer van Avatar 2: alle easter eggs en details op een rij

Hier is de langverwachte trailer van Avatar: The Way of Water, het vervolg op de succesvolle kaskraker van James Cameron uit 2009. Scrol naar beneden voor de video’s met alle easter eggs en opvallende details.

Avatar (2009) was vernieuwend en briljant. Nu komt eindelijk deel 2 eraan. De trailer is onlangs voor een select groepje filmcritici onthuld tijdens CinemaCon, waar ook de titel werd bekendgemaakt. Nu zijn de beelden beschikbaar voor iedereen. Het grote watertanden is begonnen.

De trailer van Avatar: The Way of Water

Die eerste trailer van Avatar: The Way of Water bevat overigens nauwelijks een dialoog. In plaats daarvan werden ze ondergedompeld in verschillende regio’s in de wereld van Pandora, met beelden van de oceanen en meren van de planeet. En de oplettende kijker spot easter eggs en andere details.

De beelden uit Avatar: The Way of Water tonen ook de lokale Na’vi-stam in interactie met soorten die op walvissen en pelikanen lijken. Sommigen daarvan vlogen tijdens de première op CinemaCon door het scherm en in de gezichten van het publiek, dankzij de 3D-technologie. Dit wordt waarschijnlijk dus zeker een film die je in 3D moet zien.

Easter eggs en details

Zoals iedere trailer zit ook die van Avatar: The Way of Water vol met vermeende easter eggs en opvallende details. En die vind je tegenwoordig al een paar uren na het verschijnen van de eerste beelden. Een paar interessante video’s op een rij, die je natuurlijk niet moet kijken als je nog niets wil weten over plotdetails. Maar het valt mee met de spoilers hoor. Een paar interessante video’s op een rij.

Je moet overigens nog even geduld hebben. Avatar: The Way of Water gaat op 16 december 2022 in première. En gezien het een productie is van Disney, verschijnt de film later ook op de streamindienst Disney+. Maar dan zijn we inmiddels wel een jaar verder.

Check ook de easter eggs uit de trailer van Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.