Pim Jansen
Pim Jansen Elektrische fiets 15 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze e-bike blinkt volgens gebruikers uit in prijs-kwaliteitverhouding

Als je een elektrische fiets zoekt, kun je het zo gek maken als je wil. Voor een budget e-bike ben je op dit moment bij Lidl aan het juiste adres. De supermarktketen stunt weer eens met een tweewieler.

Een elektrische fiets van Lidl behoort niet tot het A-segment. Zo raken onderdelen doorgaans sneller los, gaan de accu’s wat minder lang mee en verdienen de designs vaak geen schoonheidsprijs. Maar bij sporadisch gebruik en gericht onderhoud kun je veel besparen.

Colorado E-bike Arrow 28 bij Lidl

Eerder dit jaar stuntte Lidl (in figuurlijke zin) met deze e-mountainbike. Moet je maar net interesse in hebben. Ga je voor wat meer comfort in bejaardenstijl, dan is hier een zeer scherp geprijsde elektrische fiets.

elektrische fiets, lidl, goedkoop, colorado e-bike arrow 28, korting, reviews, sterren

De Colorado E-bike Arrow 28 beschikt over een Phylion (li-ion) accu die in 8 uren is opgeladen en volgens Lidl een actieradius van 100 kilometer heeft. Daar kun je gerust minimaal 20 kilometer van aftrekken, te weten dat fabrikanten nogal kunnen overdrijven. De voorwielmotor (250 W, 62 Nm) biedt jou, verdeeld over vijf standen, trapondersteuning tot en met 25 kilometer per uur. Ook heeft de elektrische fiets een Walk Assist. Verder beschik je onder meer over een Shimano Acera 7-speed achterderailleur, waarmee je soepel schakelt.

Spotgoedkope elektrische fiets met goede reviews

Op dit moment krijg je bij Lidl 30% korting op de Colorado E-bike Arrow. Daardoor betaal je nog maar 899 euro. Je krijgt 10 jaar garantie op het frame en 3 jaar op de accu. De tweewieler is voor 98 procent gemonteerd en gecheckt in de fabriek. Je hoeft alleen het stuur recht te zetten en de pedalen te monteren.

elektrische fiets, lidl, goedkoop, colorado e-bike arrow 28, korting, reviews, sterren, beoordelingen

Hoe het zit met de prijs-kwaliteitsverhouding van de elektrische fiets? Uit eigen ervaring kunnen we daar niet over oordelen, maar in verschillende reviews wordt dit aspect geloofd. Wat betreft de sterren zijn er negen reviews met vijf sterren, dertien reviews met vier sterren, één review met drie sterren en één review met één ster.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.