Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 22 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Wordt ‘s werelds best betaalde acteur de nieuwe James Bond?

Dwayne Johnson alias The Rock heeft uit de doeken gedaan dat hij de nieuwe James Bond wil worden. ‘s Werelds best betaalde Hollywood-acteur van de laatste jaren onthulde dit in een interview met Esquire.

Sinds bekend werd dat Daniel Craig in No Time to Die voor het laast in de rol van James Bond kroop, en eigenlijk daarvoor ook al, wordt er gespeculeerd over de nieuwe James Bond. Deze vijf kanshebbers komen vaak naar voren, Henry Cavill werd nog even aan gedacht en dan waren er nog wat deepfakes (Harrison Ford en Jim Carrey)

Dwayne Johnson wil de nieuwe James Bond worden

Maar als het aan ‘s werelds best betaalde acteur ligt, wordt hij de nieuwe James Bond. De grootvader van Dwayne Johnson, Peter Maivia, speelde in You Only Live Twice al de slechterik. Maar The Rock denkt nog een stap verder.

red notice, dwayne johnson, the rock, nieuwe james bond
Een smoking misstaat Dwayne Johnson niet, zo is te zien in Red Notice (Afbeelding: Netflix)

“Ik wil niet de schurk spelen. Ik wil James Bond spelen”, vertelde hij tegen Esquire. Op dit moment is Dwayne Johnson te zien in Red Notice, de duurste Netflix-film ooit gemaakt. Daarin kun je alvast zien hoe hij eruit ziet in de smoking die 007 zo vaak draagt. Lees hier meer over die film.

Top 10 kanshebbers

Met Dwayne Johnson is er weer een grote publieksfavoriet voor de nieuwe James Bond bijgekomen. Maar fans zullen nog even geduld moeten hebben. Ondanks de speculaties en geruchten moet de zoektocht nog beginnen. Producente Barbara Broccoli zegt pas in 2022 te beginnen met het zoeken naar een geschikte kandidaat. Lees daarover meer in dit artikel.

Regé-Jean Page, de ster in de Netflix-hitserie Bridgerton, staat bij de wedkantoren op nummer 1 om de opvolger van Daniel Craig te worden. Vlak achter hem staan Tom Hardy en James Norton. Bekijk hier de volledige top 10, waarin Dwayne Johnson nog niet voorkomt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.