Redactie
Redactie Women 6 dec 2018

Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden in sexy shoot voor FHM

Welkom, reaguurders. Inderdaad: dit is Dumpert-Sylvana in sexy lingerie voor de camera van broedertitel FHM. Ze was dit jaar de nieuwe binnenkomer in de FHM 500, op nummer tien, en dat is niet zonder reden. Sylvana is scherp, lief (zo lijkt het althans), grappig en goed gevormd.

Wie de FHM 500 (een bundel papier) op de mat heeft gekregen, kan de foto’s wellicht herkennen. De shoot verscheen in juni al in het magazine, maar heeft nu ook z’n weg naar het digitale gevonden. Wil je meer van Sylvana weten? Hier lees je het originele interview dat de foto’s vergezelde. Ze is nog steeds vrijgezel, dus wellicht kun je er wat voordelen mee doen voor je toekomstige versierpoging. Wellicht is schaatser Irene Schouten in lingerie ook iets voor jou.

Fotografie: Kasper van Steveninck
Styling: Claudia Engels
Visagie: Florence Clair
Locatie: Haagse Strandhuisjes – haagsestrandhuisjes.nl

Dumpert Sylvana sexy foto's Dumpert Sylvana sexy foto's Dumpert Sylvana sexy foto's Dumpert Sylvana sexy foto's Dumpert Sylvana sexy foto's Dumpert Sylvana sexy foto's

Fotoshoot met Sylvana IJsselmuiden | FHM500

Ze is de natte droom van elke reaguurder en op nummer 10 de hoogste nieuwkomer in de FHM500 van dit jaar. Dat verdient iets speciaals! Wij namen Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden mee naar het strand voor een waanzinnige fotoshoot. Hier is de heerlijke behind the scenes video.

 

Reageer op artikel:
Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden in sexy shoot voor FHM
Sluiten