Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 30 okt 2023
Leestijd: 3 minuten

Zoveel procent van jullie masturbeert weleens op het werk

Zelfbevrediging, soloseks, jezelf helpen of masturbatie. Hoe je het beestje ook bij de naam noemt, bijna iedereen doet het weleens. 40 procent van de mannen masturbeert zelfs meerdere keren per week, tegenover maar 14 procent van de vrouwen. En wist je dat 6 procent van de mannen dat ook weleens op een tricky locatie doet, namelijk op het werk.

Deze cijfers zijn geen nattevingerwerk maar komen uit de Nationale Seksenquête van EasyToys. Maar waarom helpen we onszelf graag een handje? Is het om te ontspannen, ontladen of uit verveling? Bovenaan de lijst prijkt ‘voor de seksuele bevrediging’ met een score van 57 procent, gevolgd door ‘er is geen sekspartner beschikbaar’ met 33 procent en hekkensluiter van de top 3 is ‘om mijzelf beter te voelen’ met 29 procent.

Nog een opvallend detail: een meerderheid van de ondervraagden geeft aan puur en alleen te masturberen omdat er geen sekspartner beschikbaar is. Volgens EasyToys een gemiste kans, omdat het juist een hele fijne toevoeging kan zijn aan jullie gedeelde leven tussen de lakens. Door jezelf te bevredigen, weet je beter wat je fijn vindt. En op die manier kun je makkelijker bij je partner aangeven waar je lekker op gaat.

Handen favoriet bij zelfhulp

En wat gebruiken we nu het meest tijdens een sessie met onszelf? Het zal je wellicht niet verbazen dat we daarin niet heel creatief zijn. Onze handen staan namelijk met stip op nummer 1. Een ruime meerderheid van 65 procent zegt met eigen gereedschap aan de slag te gaan. Toch gebruikt 27 procent van de ondervraagden ook weleens een seksspeeltje.

Sekstoys voor boys

Wellicht ken je de Satisfyer Pro wel van de enthousiaste verhalen van je vriendin of vrouw. De wereld van sekstoys werd lange tijd gedomineerd door speeltjes voor vrouwen. Maar tegenwoordig is er voor ons ook ontzettend veel keus. De masturbator is inmiddels een favoriet speciaal ontworpen voor de man. En ook die komen in allerlei soorten en maten. Wij zetten er vijf voor je op een rij:

  • Satisfyer man – €39,99

De Satisfyer Men is speciaal ontworpen voor ‘echte’ mannen. Hij heeft een sportief uiterlijk en is zeer speciaal door zijn opening die tussen een vagina en een mond in zit. De sleeve voelt heerlijk zacht aan. Met deze toy ga je een mix van orale en vaginale seks beleven.

  • Tenga Flip Zero – €119,99

Deze masturbator heeft een bijzonder design en een ingenieuze structuur met ribbels en noppen aan de binnenkant, die zorgen voor een ongeëvenaarde stimulatie. De Flip Zero kan volledig worden geopend, waardoor je hem gemakkelijk en hygiënisch kunt reinigen en glijmiddel kunt aanbrengen voor gebruik.

  • Be Mine Black Silhouette Set – €32,99

Met deze set haal je in een klap een aantal spannende toys in huis. Zo is de krachtige bullet perfect te gebruiken voor externe stimulatie én eenvoudig te combineren met de sleeves. Gebruik de penisring sleeve voor eikel- en penisstimulatie tijdens het masturberen of intieme momenten met je partner.

  • Fun Factory Manta Masturbator – €99,90

Een modern en veelzijdige masturbator is dit groene exemplaar. De toy is voorzien van brede, vibrerende vleugels die over de penis glijden. Dit maakt de Manta uitermate geschikt voor penis- en eikel stimulatie. Deze masturbator is ook geschikt voor mannen met erectiestoornissen. De flexibele vleugels en het open design maken het hem te gebruiken bij een (deels) slappe penis.

  • Stamina Training Kit –  €44,99

Wil je het langer volhouden in bed? Train dan je uithoudingsvermogen met deze set! Met een masturbator, orgasmevertragendespray en -crème vind je alles wat je daarvoor nodig hebt.

In samenwerking met EasyToys

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.