Kyara Spierings
Kyara Spierings Liefde & Seks 22 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Van zoete woorden tot gewaagde dirty talk: dit willen vrouwen horen

Waar het internet al niet goed voor is. In een thread op Reddit delen vrouwen de heetste dingen die mannen tegen ze gezegd hebben, in en buiten de slaapkamer. En daar kun jij je voordeel mee doen.

Een aantal van de genoemde dingen komen neer op ouderwetse romantiek. Vrouwen horen graag zinnen als “Waarom pas je zo perfect in mijn armen?” terwijl je ze dichterbij haalt. Meerdere verhalen in de thread komen neer op romantische uitspraken als deze. Gewoon vertellen hoe fijn je het vindt om zo dichtbij elkaar te zijn dus. Dat is dus tip één.

Vrouwen houden óók van oerkreten

Een simpele ‘Oh mijn god’ of ‘Fuck’ zodra een vrouw haar kleren uittrekt staat bovenaan de lijst met complimenten, wat de dames betreft. Ze vinden het fijn om waardering te krijgen voor hun naaktheid, hoe ze eruit zien zonder kleren en hoe opgewonden je daar als man van wordt. Durf dat dus uit te spreken en  ga een stevig oerkreet daarbij niet uit de weg.

Dirty talk, hoe zit het daarmee?

Natuurlijk verliest een thread zoals deze al gauw de focus en kan het snel verder gaan dan de bedoeling was. In veel comments werd gedeeld hoe sexy men het vindt als partners assertief en zelfs bezitterig worden.

Aan de andere kant waren er ook een aantal vrouwen die aangaven geen fan te zijn van dirty talk of dominantie. Zij geven liever de voorkeur aan een man die zegt ‘ik hou van jou’ op het moment dat ze intiem en kwetsbaar zijn samen.

Conclusie: Check het bij je partner

Dominantie is dus niet hot als je partner er niet van houdt, en kan zelfs te ver gaan. Tegelijkertijd kan soft zijn ook een turn off zijn voor vrouwen. Wat het maakt of breekt is dat jij als man de signalen goed kan lezen en weet waar je partner wel of niet van aangaat. Mocht je partner van dirty talk houden? Klik dan hier voor wat handige tips.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.