Sjors Dulk
Sjors Dulk Liefde & Seks 11 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

De 5 stijltips voor dirty talk (en betere seks) tussen de lakens

Veel mannen denken er misschien niet echt bij na, maar er zijn wel degelijk een paar tips & tricks die ervoor kunnen zorgen dat je partner wild wordt van hetgeen je in haar oor fluistert. 

Communicatie is key

Allereerst is het belangrijk om op andere momenten dan tijdens een vrijpartij over seks te praten. Begin er bijvoorbeeld eens over als jullie in de avond lekker samen op de bank liggen. Vraag aan je partner wat zij nu precies lekker vindt en wat haar het meest opwindt. Dit soort momenten zorgen ervoor dat je steeds comfortabeler wordt met het praten over seks; iets wat ook de vrijpartijen zelf ten goede komt.

Begin rustig

Het is niet bepaald een goed idee om direct alles uit de kast te trekken. Begin rustig. Je kunt tijdens de daad ook gewoon beginnen met kleine aanwijzingen zoals: ‘dit is lekker,’ of ‘iets sneller.’ Deze woorden hebben al een erotische lading en je partner weet hierdoor ook direct hoe ze jou het best kan pleasen. Ook zijn deze kleine zinnetjes goede ijsbrekers.

Hang niet de medicus uit

Probeer medische termen echt te vermijden. (Bijna) niemand wordt opgewonden van woorden als erectie, vulva of vagina. Als je toch wil proberen geslachtsdelen aan te duiden tijdens het seksen, gebruik dan liever de wat meer ordinaire termen. Ook moet je proberen niet al te veel in detail te beschrijven wat je precies aan het doen bent. Dit kan zorgen voor onzekerheid en ongemakkelijke gevoelens bij jou en je partner.

Wees zelfverzekerd

Dit is misschien wel één van de allerbelangrijkste tips. Wanneer je seks hebt is het natuurlijk niet de bedoeling dat alle kreuntjes, woorden en andere bijkomende geluiden eruit komen alsof je het helemaal niet meent. Daarom de stijlregel: zeg iets met overtuiging, of zeg het gewoon niet. Wees gewoon zeker van jezelf, zo makkelijk zeg je echt niet iets belachelijks. Helemaal niet tegen je eigen partner.

Dirty talk begint al in de ochtend

Naast dat je natuurlijk kunt dirty talken als je al lang en breed met je partner bezig bent, kun je dit ook op andere momenten en manieren doen. Stuur bijvoorbeeld eens een pikant sms-je wanneer jullie beiden aan het werk zijn. Dingen als ‘ik heb vanavond een verrassing voor je,’ of ‘ik heb zin in je’ doen het altijd erg goed. Zo laat je jouw partner de hele dag nadenken over het ietwat vage berichtje dat jij haar hebt gestuurd. Dit bouwt de spanning al flink op.

?Wil je weten waar mensen nu echt geil van worden? Lees dan dit artikel. ?

Metro UK

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.