Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 14 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

DC en Star Wars droppen heerlijke snowboardcollectie

Snowboard- en skatemerk DC heeft de handen ineen geslagen met Star Wars voor een heerlijke snowboardcollectie. Gear, kleding, van alles wat.

Star Wars is een geliefde franchise voor kledingmerken. Zo kwam alleen Adidas in de afgelopen jaren al met een legio aan sneakers. Maar ook Levi’s, Columbia en andere grote merken werden geïnspireerd door de sciencefictionfilms.

De snowboardcollectie van DC en Star Wars

Nu is het voor het eerst de beurt aan DC (voluit DCSHOECOUSA, ooit Droors Clothing Footwear) om samen te mogen werken met Star Wars. Het is een snowboardcollectie geworden die is onder te verdelen in twee stijlen: Boba Fett en Darth Vader.

Darth Vader

Te beginnen met de introductie van dat sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. De tekst die in beeld komt bij het begin van Star Wars-films met de sterren op de achtergrond en uiteindelijk het prachtige gele logo. Dat zie je allemaal terug in de items. Darth Vader staat centraal.

dc star wars, snowboard collectie, boots
dc star wars, snowboard collectie, sterren
dc star wars, snowboard collectie, sterren

In deze stijl zijn verschillende items uitgebracht door DC, waaronder een snowboardjas, -boots, een snowboard en andere gear. Alle items zitten vol coole details uit de films en series. De prijzen vallen mee, zo kost de jas 224 euro en het snowboard 440 euro. Shop de volledige collectie hier.

Boba Fett

De andere substijl binnen de snowboardcollectie van DC en Star Wars is Boba Fett, de onder fans zo geliefde premiejager die onlangs zijn eigen serie kreeg op Dinsey+.

boba fett, dc, snownboard, star wars
boba fett, dc, snownboard, star wars
boba fett, dc, snownboard, star wars

Ook in de stijl van Boba Fett is er een snowboard, jas, handschoenen en andere gear. Check de volledige DC x Star Wars-snowboardcollectie hier. En wil je puur voor de heb even een item uit deze collab hebben, maar niet al te veel geld uitgeven? Het meest betaalbare item is de muts van 39,99 euro.

In de wintersportstemming gekomen? Check deze zeven relatief betaalbare bestemmingen voor een snowboard- of skivakantie buiten de Alpen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.