Martin de Coninck
Martin de Coninck Horloges en accessoires 16 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Caviar onthult peperdure iPhone 13 met stukje T-Rex

Voor degenen die twijfelen over de aanschaf van de nieuwe iPhone 13 en zich écht willen onderscheiden, komt het Russische luxe gadget-bedrijf Caviar met de iPhone 13 Tyrannophone. Naast een hyperrealistische T-Rex gravure op de achterkant van de iPhone 13, zit er ook een 80 miljoen jaar oud tandfragment in verwerkt. Daar kan geen kek smartphone-hoesje tegenop.

Zoals Caviar het zelf omschrijft: “De roofzuchtige grijns van een monster is niet alleen een decorelement, maar ook een element van exclusiviteit, aangezien een van de tanden echt van een T-Rex is. Je krijgt de kans om dit oeroude beest te temmen en het een symbool van jouw kracht en dominantie in de wereld”. Ze weten het in ieder geval mooi te verkopen.

Iphone 13 van met de tand van een T-Rex

De iPhone 13 Tyrannophone is helaas niet voor iedereen weggelegd. Met een prijs van 8.610 dollar is het een leuk kerstcadeau voor de rich and famous. Aan de andere kant: waar elders koop je een stukje T-Rex voor dit bedrag?

iPhone 13 Pro Tyrannophone, t-rex, tand
(Afbeelding: Caviar)

De uniek ontworpen smartphone maakt deel uit van de nieuwste Tera-serie. Alle modellen uit deze serie onderscheiden zich door unieke, luxe materialen. De iPhone casing is gemaakt van lichtgewicht composietbasis en een vergulde sieradenlegering. Nog specialer is het oog van de T-Rex, dat is gemaakt van een amber juweel. Al met al misschien wel een goed idee om direct een verzekering af te sluiten bij aanschaf van een Tera iPhone 13.

Tyrannophone beperkt geproduceerd

Wees er wel snel bij, er zijn slechts zeven Tyrannophone’s gemaakt. Met de feestdagen in aantocht, zullen deze exclusieve iPhones snel uitverkocht zijn. Het gaat trouwens om de iPhone 13 Pro of Pro Max-modellen met 1024GB geheugen.

iPhone 13 Pro Tyrannophone, t rex
(Afbeelding: Caviar)

Teradiamond

Voor degenen met nog diepere pockets is een ander model uit de Tera-serie misschien ook een idee. De iPhone Teradiamond onderscheidt zich niet met een stukje T-Rex, maar met 1024 ingelegde diamantjes. Net zoveel als het aantal gigabytes geheugen van deze uitvoering. Daarnaast bevat de casing 128 bloedkleurige robijnen die ons moeten herinneren aan de ware betekenis van het woord ‘tera’. Schrik niet, de iPhone 13 Teradiamond kost net geen 50.000 dollar. Nog even doorsparen dus.

iPhone 13 Pro Tyrannophone, t rex
(Afbeelding: Caviar)

Lees hier onze review over de iPhone 13.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.