Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 13 februari 2019

Camper occasions: drie betaalbare campers waar je zo in wegrijdt

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Het is weer woensdag, je week is weer door midden en het o zo verdiende weekend is in zicht. Daarnaast is woensdag ook je oude vertrouwde camperdeal-dag met vandaag drie goed betaalbare vrijheidsstrijders op wielen.

British Leyland Sherpa 250 (2.350,- euro)

We trappen af met het goedkoopste exemplaar van vandaag. Dat is een Britse Leyland Sherpa 250 uit 1978. De Sherpa is gedeeltelijk gerenoveerd in 2015 en is weer helemaal klaar voor ongerept avontuur. De camper van Britse makelij is zeer compact, maar heeft alles wat je nodig hebt. Een compacte keuken, inklapbaar bed, wasbak en stroomvoorziening. Daarnaast heeft de 73 pk sterke camper een verbruik van 1 op 8 wat hem redelijk zuinig maakt! De Sherpa heeft 210.000 kilometers op de teller staan, maar is klaar voor avontuur. Dat allemaal voor een kleine prijs. Meer info, vind je hier.

Challenger 400 (7.950,- euro)

De tweede vrijheidsstrijder op wielen is een Challenger 400. Het is niet moeders mooiste, maar zeker niet de minste. Ook dit is weer een gevalletje veel camper voor weinig centen. De zeer nette Challenger uit 1989 ziet er nog fantastisch uit en is motorisch fit. De camper beschikt over vier slaapplekken, middenzit, nette keuken en een douche en toiletruimte. Daarnaast heeft de Challenger 400 pas 136.000 kilometers op de teller staan, wat hem zeer aantrekkelijk maakt. Om het af te maken heeft de globetrotter een scooterdrager zodat je een scooter of lichte motor mee kunt nemen. Meer info over de prijs vriendelijke camper, vind je hier.

Volkswagen T4 buscamper (8.950,- euro)

We sluiten de camper deal van deze week af met een zeer nette en goed onderhouden Volkswagen T4 uit 1994. De avonturier uit de ‘nineties’ heeft al aardig wat kilometers gemaakt, maar is volledig gerenoveerd en is dus weer als nieuw. De compacte VW heeft een lekker ruim bed, compact keukenblok, voldoende opbergruimte en een luifel. Het interieur ziet er fantastisch uit en voelt bijna als nieuw aan. Kortom een geweldige camper die motorisch weer spic en span is en klaar is voor avontuur. Meer info, vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet je favoriete camper tussen? Check dan de andere Manners camper occasions.

Reageer op artikel:
Camper occasions: drie betaalbare campers waar je zo in wegrijdt
Sluiten