Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 5 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Jutta Leerdam uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van 2019

Het is alweer een jaar geleden dat Jessie Jazz Vuijk door FHM werd uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. De blonde schone is lijstaanvoerder van de FHM500 en dat is een absolute topprestatie. Er staan namelijk genoeg andere dames in deze lijst die heel dicht in de buurt kwamen. Eén daarvan is natuurlijk schaatster Jutta Leerdam.

Een eerste plek zat er voor de snelle blondine niet in, maar gelukkig voor haar deelde FHM nog een aantal prijzen uit. Waaronder die voor Mooiste Sportvrouw van Nederland. Daar ging Jutta wel mee aan de haal en daar blijft het niet bij. Er kan in huize Leerdam nog een plekje vrij gemaakt worden in de prijzenkast, want ook de award voor de mooiste billen van Nederland gaat naar de blonde schone uit ‘s Gravenzande.

Jutta Leerdam: de mooiste sportvrouw met de mooiste billen

Dat deze prijs naar een schaatser gaat, komt niet helemaal als een verrassing. Ook Irene Schouten was dit jaar genomineerd en in 2018 ging de award voor beste billenpartij naar Suzanne Schulting. Jutta heeft daar wel een verklaring voor: “Door te schaatsen krijg je hele goeie billen en benen. Mijn geheim is heel diep en vol in de hoeken zitten. Verder natuurlijk veel squaten, krachttraining en vooral heel veel schaatsen. Ik zou meiden dan ook willen aanraden om te gaan schaatsen. Dan train je continu die bilspier, daar gaan ze wel van groeien.”

Jutta Leerdam ziet deze prijs dan ook vooral als een mooi compliment en als beloning voor al haar harde werk: “Ik werk heel hard voor mijn lichaam. Ik ben trots op mijn lichaam, dus ik vind het een eer dat ik ook deze titel in ontvangst mag nemen want er zijn zoveel mooie vrouwen met mooie billen. Ik vind heel veel vrouwen mooi in verschillende vormen en maten. Zolang je je maar lekker voelt in je eigen lijf dan straal je dat vanzelf uit naar de buitenwereld. Wees trots op wat je hebt en vergelijk je vooral niet met anderen, want niemand is perfect.”

Nog veel meer moois in de FHM500

De prachtige billen van Jutta Leerdam kun je natuurlijk aanschouwen in de FHM500, maar ook in onderstaande video. FHM heeft namelijk niet alleen foto’s gemaakt van de mooiste vrouw op schaatsen, maar ook een wel hele fijne behind the scenes video. Wil je genieten van al het vrouwelijke schoon in de FHM500? Dan hebben we goed nieuws! Je krijgt het magazine namelijk gratis bij aankoop van een TABAC-product. Je kunt het blad daarnaast ook online bestellen via Wehkamp.nl.

Ben je een echte billenman? Maak dan ook kennis met de dame die volgens Jutta Leerdam de beste billen heeft: Sommer Ray.

FHM

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.