Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 12 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Camper occasions: drie vintage campers onder de 5.000 euro

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. Ditmaal drie toffe campers occasions die je voor nog geen 5.000 euro op de kop tikt, met een Mercedes 407D, Volkswagen T3 en een Chevy Van.

Mercedes 407D uit 1978 (4.500 euro)

Deze week hebben we drie betaalbare campers, zodat iedereen zijn camperdroom kan naleven. We trappen af met een nette Mercedes 407D uit 1978 die naarstig op zoek is naar een nieuw baasje. Deze Mercedes is lekker ruim, heeft alles wat je nodig hebt en heeft alleen een klein beetje aandacht nodig aan de buitenzijde. Mocht je een beetje handig zijn, dan tik je een enorme Mercedes met ruim bed, grote keuken, koelkast en handige extra’s op de kop. Meer informatie over de robuuste oldtimer vind je hier.

Volkswagen T3 uit 1982 (4.000 euro)

De tweede vrijheidsstrijder uit de lijst is evenals de eerste een Duitse camper occasion. Deze Volkswagen T3 uit 1982 is ideaal voor degene die altijd al een camper heeft willen opknappen. Deze T3 kan namelijk een echte surfbus worden, maar heeft nog wel wat aandacht nodig. Zo moet er wat gelast worden aan het plaatwerk, heeft de versnellingsbak wat aandacht nodig en mist hij alles behalve een bed. Een ideaal project wat met een scherp budget zeker gerealiseerd kan worden. Meer informatie over de Volkswagen T3 vind je hier.

Chevrolet Airstream uit 1995 (3.700 euro)

We sluiten af met de jongste camper van het stel die tevens de goedkoopste van de drie is. Deze iconische Amerikaanse Chevy Van uit 1995 is klaar voor avontuur, hier hoef je alleen maar je surfplanken in te leggen en gas te geven. De Chevy heeft een lekker ruim bed, een grote kast voor al je spullen en een ruime keuken met wasbak en gaspitten. Het enige wat de Chevrolet mist, is een beetje sfeer en persoonlijkheid. Onder de motorkap ligt een betrouwbare V8 diesel die al wel wat kilometers gemaakt heeft, maar met goed onderhoud nog jaren mee kan. Meer informatie over de oude ambulance vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet de camper tussen die jij zoekt? Check dan de andere Manners camper occasions.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.