Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 14 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Netflix-abonnee en Breaking Bad-fan? Dan hebben goed nieuws voor je

Altijd als we over Breaking Bad schrijven, beginnen we op dezelfde manier. Namelijk door nog maar eens te bevestigen dat Breaking Bad behoort tot de beste series ooit gemaakt. We zijn gewoon verplicht om dat te melden. Daarom kunnen we ook niet wachten op de vervolgfilm die de werktitel Greenbrier heeft gekregen en laat daar nu net goed nieuws over zijn.

De film gaat namelijk naar Netflix komen. Dit werd eerder deze week bekend gemaakt door de website Deadline. De Breaking Bad-film verschijnt net als de serie ook op de Amerikaanse zender AMC, maar zal dus als eerste te zien zijn op Netflix. Dat is goed nieuws voor iedereen die niet in Amerika woont, want dan hoeven we ons niet te wenden tot illegale praktijken om Greenbrier te gaan kijken.

Breaking Bad film met de originele cast

Waar de film over gaat is inmiddels ook al bekend. Volgens bronnen van The Hollywood Reporter draait het verhaal om Jesse Pinkman en gaat de film verder waar de serie ophield. Logischerwijze is de hoofdrol dus voor Aaron Paul die deze rol ook al speelde in de serie die in 2013 ten einde kwam, maar hij is waarschijnlijk niet het enige bekende gezicht die we gaan terugzien.

Ook gaan er geruchten dat Bryan Cranston een terugkeer maakt. In welke vorm is nog niet bekend, maar de acteur heeft kenbaar gemaakt dat hij meteen ‘ja’ zou zeggen als de maker, Vince Gilligan, bij hem aanklopt. Laten we het hopen, want een Breaking Bad-film is natuurlijk niet compleet zonder de iconische Walter White.

Greenbrier op Netflix

Wanneer het vervolg op Breaking Bad te zien gaat zijn op Netflix is nog niet bekend gemaakt. Wil je weten welke bekende namen er nog meer in de cast van Greenbrier zitten? Klik dan hier. Of check hier de 15 beste momenten uit de briljante serie.

Complex

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.