De cast van de Breaking Bad-film is gelekt en daar ga je heel blij van worden

We hebben het al zo vaak gezegd, maar we doen het gewoon nog een keer: Breaking Bad is één van de beste series die ooit gemaakt is. Vijf seizoen lang gingen we helemaal op in het briljante verhaal van Vince Gilligan. Hij is de geestelijk vader van de serie en hij is nog niet klaar met Breaking Bad. Er gaat namelijk een vervolgfilm komen en de (mogelijke) cast klinkt fantastisch. Heisenberg is back!

Dit artikel bevat spoilers. Heb je de serie Breaking Bad nog niet gezien (schaam je en klik hier), lees dan niet verder.

De film gaat naar alle waarschijnlijkheid Greenbrier heten en draait om één van de belangrijkste karakters uit de Breaking Bad: Jesse Pinkman. Hij werd in de serie gespeeld door Aaron Paul en is logischerwijze ook gecast voor de film. Dat is al een goede reden om enthousiast te worden (Yeah Bitch!), maar hij is niet de enige bekende naam die we terug gaan zien.

Oude bekenden uit Breaking Bad komen terug

Op het lijstje met namen die naar buiten is gekomen staan ook: Krysten Ritter (Jane) Jonathan Banks (Mike), Jesse Plemons (Todd), Charles Baker (Skinny Pete), Matt Jones (Badger), Robert Forster (Ed, aka The Disappearer), Tess Harper (Mrs. Pinkman) en Kevin Rankin (Kenny). Een mooie reünie, maar het gaat zelfs nog mooier worden.

Bryan Cranston is back!

Ja, hij is terug! Ook Bryan Cranston staat op de lijst die naar buiten gekomen is. Walter White zal naar alle waarschijnlijkheid te zien zijn in de Breaking Bad-film. Dat is precies wat de fans natuurlijk willen, maar zoals je weet overleefde Heisenberg de serie niet. Ook andere karakters zoals Jane en Mike hielden het niet vol tot het einde. Hoe kunnen ze dan in een vervolgfilm zitten?

Breaking Bad – Last Scene – Finale – (Baby Blue – Badfinger) – Spoiler alert

Laste epic scene of TV series “Breaking Bad” – (Baby Blue – Badfinger) – Spoiler alert

Naar alle waarschijnlijkheid zal de film flashbacks bevatten waarin we de bekende karakters weer te zien krijgen. Dat belooft dus een mooie terugblik te gaan worden op de briljante serie. Verder weten we eigenlijk weinig over Greenbrier, maar de film zal naar alle waarschijnlijkheid gaan over het leven van Jesse Pinkman direct na de serie.

Meer weten of Greenbrier?

Of daadwerkelijk alle genoemde namen in de film zitten, is nog niet zeker. Verschillende bronnen melden het nieuws. Volgens de één is het zeker en een ander houdt nog een slag om de arm. We gaan het vanzelf horen. Wil je meer weten over de Breaking Bad-film Greenbrier? Klik dan hier.

ComplexThe SunDaily Mail

Reageer op artikel:
De cast van de Breaking Bad-film is gelekt en daar ga je heel blij van worden
Sluiten