Redactie
Redactie Human Interest 13 feb 2019
Leestijd: 3 minuten

11 wilde seksstandjes die je waarschijnlijk nooit eerder hebt uitgeprobeerd

Uitgeblust seksleven? Heeft vuurwerk plaatsgemaakt voor een lullig waakvlammetje? Je kunt met de trio-app Feeld aan de slag gaan, anale seks proberen, een open relatie starten of seksspeeltjes uit de kast trekken. Wat je ook kunt doen, is experimenteren met verschillende standjes. Het gangbare werk ken je waarschijnlijk al, dus wellicht heb je iets aan de onderstaande elf opties. Excuses voor de gare Happinez-afbeeldingen, we hebben niks anders voorhanden.

Kneel Together

Deze positie is een variatie op de normale Doggy-style. In deze vorm betreed je haar van achteren zoals je normaal zou doen, alleen blijft je romp nu recht overeind staan. Dankzij deze positie zijn haar handen vrijer dan normaal, waardoor ze zichzelf makkelijker kan vingeren. Ook jij kunt makkelijker met haar clitoris aan de slag.

Chicken Wing Doggy-Style

Doggy-style, de porno-variant. Begin in de typische Doggy-Style-positie en til haar vervolgens op aan haar dijen. Kun je direct werken aan grotere bovenarmen.

The Superman

De Superman uithangen, wat wil een man nog meer? Je legt haar met de buik plat op een verhoging en met haar benen buiten de rand van hetgeen waar ze op ligt. Lift haar heupen voorzichtig op zodra je bij haar naar binnen gaat.

Out-Of-Control Cowgirl

In deze positie knielt de man en gaat op zijn hielen zitten, terwijl de vrouw bovenop hem zit met haar benen over zijn heupen. Simpel doch effectief.

Woman Lying On Top

Deze positie vereist veel inspanning aan de kant van de vrouw, maar kan zeer intens zijn. Het is vrij duidelijk: je ligt plat op je rug en houdt haar vast bij de heupen of de billen, terwijl ze op jou ligt. Dan laat ze zich op en neer zakken om te bepalen hoe diep je in en uit haar beweegt. Om te voorkomen dat ze moe wordt, help je haar door de bilpartij te ondersteunen en een deel van het gewicht op je te nemen.

The Waterfall

De waterval is een van de vreemdste posities, maar als je het eenmaal probeert, zul je begrijpen waarom het de moeite waard is. The Waterfall is een variant op de populaire Cowgirl-positie. We gaan niet eens proberen om dit uit te leggen, kijk maar gewoon naar het plaatje.

Sideways 69ing

Standje 69, maar dan liggend op jullie zij. Lekker ontspannen en geeft je de kans om met een schuin oog naar Netflix te kijken.

Criss Cross

Volgens Seks-expert Lindsay Tigar voelt je penis twee keer zo groot in deze positie. Meer uitleg is niet nodig.

Pile Driver

Deze positie is geen wandeling in het park voor de man. Het is een intense positie die je waarschijnlijk niet lang kunt volhouden.  Je zult een beetje naar voren moeten leunen om je penis in de juiste hoek te plaatsen, maar het gevoel is de moeite waard.

The Sitting V

Een variatie op een eeuwenoud standje. Zet haar op een verhoging, gooi die benen in de lucht en gaan. Flexibiliteit is vereist, maar hé: je wil toch iets anders?

The Butterfly

Deze positie geeft de vrouw de kans om de penetratiehoek met haar heupen te regelen, terwijl de man de snelheid kan bepalen. Win-win.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.