Redactie
Redactie Human Interest 10 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Feeld: het Tinder voor trio’s (en heel veel meer)

Het wordt de ultieme ‘hook up-app’ genoemd of ‘het Tinder voor trio’s’, maar officieel heet de app gewoon Feeld (voorheen 3under). Aan de andere kant van de oceaan is de app al behoorlijk populair, maar ook hier wint Feeld aan populariteit.

De app wordt vooral geroemd vanwege het eenduidige karakter. Je komt hier voor een erotisch avontuur. Als single of partners. Geen gedoe of moeilijke dates. Ieder mens heeft verlangens en voor die verlangens kun je hier de juiste partner vinden. Klinkt best.

Zo werkt dating-app Feeld

In tegenstelling tot andere dating-apps hoef je hier geen profiel aan te maken met je eigen naam. Je kiest een alter ego en gaat aan de bak. De meesten kiezen voor een obscure foto die niet teveel weggeeft. Je wil immers niet gespot worden door een collega, die zo inkijk krijgt in jouw wildste verlangens.

Want in tegenstelling tot de mysterieuze namen en foto’s, wordt er van seksuele verlangens geen geheim gemaakt. Je kunt hier gerust een potje seks-lingo spelen, op basis van de woorden die je tegenkomt in de profielen. Tinder is kinderspel in vergelijking met Feeld.

Feeld: seks voor gevorderden

BDSM, submissive, dominant, kink, worstelen, bijten: het komt allemaal voorbij. Ook het aantal geaardheden is indrukwekkend: hetero, homo, poly, pan, heteroflexible, biseksueel: verzin het maar. Het gros is echter op zoek naar een trio of komt een ouderwets potje swingen.

Hoewel de meeste gesprekken beginnen met een vriendelijke ‘hallo’, wordt er vrij snel overgeschakeld naar de seksuele fantasieën. Andere hobby’s en interesses doen er nauwelijks toe. Hop: op de vrouw (of man) af en gaan. Ideaal voor niet uit is op een relatie, maar slechts het avontuur wil ontdekken.

?Dat dates via Tinder lang niet altijd lekker verlopen, blijkt wel uit de horrorverhalen die wij hebben verzameld. Je vindt al onze Tinder Stories hier. 

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.