Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 28 apr 2023
Leestijd: 1 minuut

Albert Heijn dropt twee Green Egg BQQ-alternatieven voor spotprijs

Na de Action en Lidl kon Albert Heijn niet uitblijven. Niet één, maar twee spotgoedkope alternatieven voor de Green Egg BBQ. Vergeet het bijzettafeltje ook niet.

Eerst vonden we een alternatief van de heilige graal onder de barbecues bij Lidl, later bij Action. Maar net als met deze elektrische fiets overtroeft Albert Heijn de budgetketens.

Betaalbare Green Egg BBQ-alternatieven bij Albert Heijn

Met dit type barbecue (kamado) kun je veel meer dan met een normale. Hogere temperaturen, roken met speciaal hout, dat soort trucs. Het resultaat is een bijna culinaire beleving van de traditionele BBQ. De Green Egg-alternatieven van de Albert Heijn komen in twee maten en prijzen. Check ook de side table. We zetten ze voor je op een rij.

Grill Guru Compact Black

De Grill Guru Compact Black staat op een stevig onderstel met wielen, inclusief rem. Dit alternatief voor een Big Green Egg Mini (die overigens kleiner is) is een volwaardige kamado en gemaakt van keramiek, wat ervoor zorgt dat de BBQ hoge temperaturen aan kan. De diameter van het rooster is 33 centimeter. Nu te koop bij de Albert Heijn voor 289 euro.

albert heijn, big green egg bbq, alternatief, spotgoedkoop
AH

Grill Guru Kamado Large

Dan een volwaardig alternatief voor de Big Green Egg BBQ. De diameter van het rooster is 47 centimeter, ruimte zat voor een familiebarbecue dus. Verder heeft dit bakbeest dezelfde specificaties. Bij Albert Heijn te koop voor 599 euro, wat betekent dat je 200 euro korting krijgt.

Grill Guru Kamado Large, big green egg bbq alternatieven, goedkoop, korting, barbecue, 1
AH

Dan is er ook nog een side table beschikbaar, en uit ervaring kunnen we vertellen dat dit geen overbodige luxe is bij een Green Egg of andere kamado-BBQ. Deze koop je bij de Albert Heijn voor 149 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.