Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 31 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Albert Heijn volgt Lidl met goedkope elektrische fiets

Wat Lidl kan, kunnen wij ook. Dat moeten de mensen van Albert Heijn hebben gedacht bij het inkopen van de e-bike Villette Le Robuste. Check deze goedkope elektrische fiets die je online koopt bij AH.

Gisteren las je over de e-bike Nassau Cargo III, die je voor een scherpe prijs bij Lidl op de kop tikt. Voor een tientje meer heeft Albert Heijn de vergelijkbare elektrische fiets Villette Le Robuste in de aanbieding. Ook nu zeggen we het er maar weer bij: er zijn betere en mooiere fietsen, maar voor deze prijs ga je ze niet snel vinden. Scrol naar beneden voor de verkoopinformatie.

Albert Heijn stunt met goedkope elektrische fiets

Net als bij het model van Lidl is het design van deze e-bike gebaseerd op een klassieke transportfiets. Ook hier geven de fietsbanden in gummy-kleur de tweewieler een leuke twist.

albert heijn, ah, e-bike, elektrische fiets, vilette le robuste
(Afbeelding: AH)

Het frame van deze e-bike is gemaakt van staal en je rijdt op anti-lekbanden. Hou er rekening mee dat het om een budgetmodel gaat, maar deze elektrische fiets lijkt net als die van Lidl een goed instapmodel. Je hebt 10 jaar garantie op het frame, en 2 jaar op de accu.

Specificaties van de e-bike

De Villette Le Robuste beschikt over een voorwielmotor (MXUS 250 Watt) en een bagagedrager-accu (11,6 Ah, 36 V). Onder ideale omstandigheden heb je volgens de fabrikant een actieradius van 80 tot 120 kilometer. In vijf verschillende modi heb je trapondersteuning tot 25 kilometer per uur. Op een simpele display worden de belangrijkste data weergegeven.

goedkope elektrische fiets, e-bike, ah, albert heijn
(Afbeelding: AH)

Verder beschikt deze betaalbare e-bike van de Albert Heijn over drie Shimano Nexus-versnellingen, voor- en achterverlichting, een Walk Assist-functie, V-brakes en nog een paar functies. De accu is volgens de fabrikant opgeladen in 4 tot 8 uren.

Tientje duurder dan Lidl

Wat betreft de prijs ligt deze elektrische fiets een tientje hoger dan de e-bike van Lidl, waar we het eerder over hadden. Je betaalt 889 euro voor de Villette Le Robuste.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.