Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 17 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Albert Heijn geeft loeihete BBQ-korting op Big Green Egg-replica’s

Na de Action, Lidl en Aldi kan Albert Heijn niet achterblijven. Deze week zijn er BBQ-deals met forse korting op Bigg Green Egg-replica’s. Scoor op de valreep nog jouw gedroomde kamado-barbecue deze zomer.

Big Green Egg is inmiddels beroemd om zijn groene barbecue. Keramiek in combinatie met goede houtskool zorgt voor een unieke smaakbeleving en een lange brandduur. Of je nou wil grillen, bakken, koken, stoven, roken of slow cooking op een specifieke temperatuur wil toepassen, dit type BBQ is next-level.

Veel mensen associëren een barbecue als deze met de merknaam Big Green Egg, maar het type BBQ heet Kamado. Afgeleid van een traditioneel Japans fornuis dat op hout of houtskool werkt.

Albert Heijn BBQ-deals: Big Green Egg

We voelen je gedachten in onze rug priemen; genoeg geluld, kom op met die BBQ-deals. Welnu, Albert Heijn, zeker niet de duurste supermarkt van Nederland, heeft ze voor je. Je hebt twee opties en de keuze voor een handige extra. De verschillen zitten vooral in de grootte. Meer specificaties vind je via de prijslinks.

Grill Guru Kamado Large – Combideal

Te beginnen het kanon uit het arsenaal. De Grill Guru Kamado Large heeft een RVS-grillrooster van 47 diameter en een grillhoogte van 87 centimeter. Inclusief een plate setter en regenhoes betaal je nu in plaats van 908 euro slechts 599 euro bij de Albert Heijn voor deze set. Dat lees je goed, een dikke 300 euro korting.

Grill Guru Kamado Large, big green egg barbecue, bbq deals albert heijn, korting
(Afbeelding: Grill Guru)

Ter vergelijking: een echte Big Green Egg Large koop je op dit moment, tevens met korting, voor 2.110 euro. Dan heb je de kale versie, waarbij nog geen onderstel zit.

Grill Guru Kamado Barbecue Compact

De Grill Guru Kamado Barbecue Compact heeft een diameter van 46 centimeter en grillhoogte van 77 centimeter. Bij Albert Heijn nu afgeprijsd van 479 euro naar 289 euro. Dat zijn inderdaad serieuze BBQ-deals. Bijna 200 euro korting.

Grill Guru Kamado Compact, alternatieven big green egg barbecue, albert heijn bbq deals
(Afbeelding: Grill Guru)

De Big Green Egg Medium, een barbecue met nagenoeg exact dezelfde afmetingen, kost inclusief onderstel 1.552 euro.

Grill Guru Extended Side Table – BBQ Tafel

Het is irritant om tijdens je barbecue heen en weer te moeten lopen naar je keuken, en ook daaraan denkt de Albert Heijn met zijn BBQ-deals. Ook op deze bijzettafel krijg je korting. Nu afgeprijsd van 219 naar 149 euro.

Grill Guru Extended Side Table, bijzettafel, deal ah, korting
(Afbeelding: Grill Guru)

Check ook de huidige BBQ-deals bij Lidl.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.