Pim Jansen
Pim Jansen Tech 25 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

14 hilarische WhatsApp-memes op Twitter tijdens de storing

De wereld is verslaafd aan alles wat digitaal is, en WhatsApp is wat dat betreft de beste drugs. Maar tijdens een storing wordt iedereen gek en grijpt men terug naar Twitter. Een paar hilarische memes op een rij.

De berichtendienst WhatsApp is vandaag getroffen door een wereldwijd storing. Gebruikers uit diverse landen melden onder meer op Twitter dat verstuurde berichten niet lijken aan te komen.

WhatsApp bevestigt storing

Gebruikers zien de melding dat de berichtendienst verbinding probeert te maken. Op de website Allestoringen zijn in korte tijd tienduizenden meldingen binnengekomen.

Tegen persbureau Reuters zegt een woordvoerder van Meta (waar WhatsApp onder valt) dat het “bekend is dat mensen problemen ervaren bij het versturen van berichten”. Er wordt gewerkt aan het zo snel mogelijk herstellen van WhatsApp.

Memes op Twitter

Wat doe je als je drugs op is? Juist, dan grijp je naar andere drugs, ook al zijn die minder bevredigend. Zo hollen alle WhatsApp-gebruikers op dit moment naar Twitter om te zien wat er aan de hand is. Daar krijgen ze de bevestiging dat er een storing is, en stuiten ze op een reeks memes die maar weer eens laten zien dat die andere drug ook nog best grappig is om te gebruiken.

Toegegeven, de memes zelf zijn niet zo hilarisch. De kudde die op dit moment van WhatsApp naar Twitter verkast wel. We houden je op de hoogte van de wereldwijde geboortegolf over negen maanden.

Irritaties verholpen

Oké, je hebt geen WhatsApp en Twitter biedt ook niet de rush die je verwacht. Dan maar even lekker afgeven op die dienst. Het enige wat je gelukkig maakt tijdens zo’n storing, toch? Want er zijn nogal wat irritaties op de berichtendienst. Oh, wacht, die zijn verholpen met deze vijf nieuwe features.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.