Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 2 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Stap zorgeloos in op de beurs met Proefbeleggen

Wat is jouw droom? Eerder stoppen met werken of over 10 jaar een wereldreis maken? De kans is groot dat je veel geld nodig hebt om die droom te verwezenlijken. Naast sparen kan beleggen dan een interessante keuze zijn. Het zou prettig zijn als je risicoloos kunt ontdekken of het iets voor je is en je eventueel verlies tijdelijk vergoed krijgt voor een periode van 3 maanden tot maximaal € 300. En dat kan nu binnen Proefbeleggen van ABN AMRO.

Stap zorgeloos in

Risico’s nemen doe je niet zonder goede voorbereiding of voorzorgsmaatregelen. Want alleen op die manier kun je ze goed overzien. Het ligt niet voor de hand dat je van de ene op de andere dag een beleggingsrekening opent, zonder je te verdiepen in het onderwerp. Net zoals je een berg niet zomaar beklimt zonder kennis van een goede techniek en een geschikte uitrusting. Proefbeleggen van ABN AMRO kun je vergelijken met het volgen van klimlessen. Je gaat aan de slag met de praktijk en leert ondertussen de fijne kneepjes van het vak. Je belegt in 3 beleggingsfondsen uit een voorgeselecteerde assortiment van 15 fondsen. In elk fonds leg je 100 euro in. Echt op de beurs, alleen dan zonder de risico’s maar mét kans op winst.

Leer de basis van beleggen in 3 maanden

Er wordt natuurlijk veel gezegd en geschreven over beleggen. Daardoor zou het kunnen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Proefbeleggen kan dan helpen. In slechts 3 maanden leer je de basis. Je ontvangt wekelijks korte video’s en handige tips van ABN AMRO-experts. Je leert op deze manier wat bij je past, welke keuzes je kunt maken en waar je rekening mee moet houden. Zo heb je na afloop de juiste handvatten om met meer vertrouwen te beginnen met zelfstandig beleggen.

Klaar voor de beurs?

Na afloop van de 3 maanden Proefbeleggen ontvang je een overzicht van je resultaat. Eventueel verlies over je inleg van 300 euro krijg je vergoed. Maak je winst? Dan is die helemaal voor jou. Dat is ook hét moment om te beslissen of je doorgaat. Al kun je altijd eerder stoppen met Proefbeleggen als je dat wil. Maar maak je in die 3 maanden verlies, dan krijg je dat niet vergoed. Het is al met al een laagdrempelige en prettige manier om bekend te raken met beleggen. Als je het eens wil proberen, kun je nu hier terecht voor Proefbeleggen bij ABN AMRO.

Beleggen kent risico’s

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Beleg daarom met geld dat je over hebt, naast je buffer voor onvoorziene uitgaven.

In samenwerking met ABN AMRO

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.