Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Viaplay 26 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Ziggo en KPN hebben uitstekend nieuws voor alle Formule 1-fans

Dat je vanaf maart een Viaplay-abonnement kunt afsluiten via je provider was al bekend. Nu weten we echter ook wat dit gaat kosten. Zowel Ziggo, als KPN heeft de prijzen bekendgemaakt. En vooral laatstgenoemde aanbieder heeft een uitstekende deal voor Formule 1-fans.

Zeker als je nog geen KPN-klant bent, is het de moeite waard om over te stappen. De Koninklijke provider heeft met afstand de allerbeste deal. Alle nieuwe klanten kunnen in 2022 het hele jaar lang gratis naar Max Verstappen en zijn concurrenten kijken.

Korting op Viaplay bij KPN en Ziggo

Een kleine domper voor iedereen die al wel klant is bij KPN. Gelukkig worden ook zij enigszins tegemoet gekomen. Bestaande klanten kunnen gebruikmaken van een introductieprijs. Deze is 9,99 euro per maand (in plaats van 13,99 euro). Deze introductieprijs is geldig tot 1 augustus 2022. Daarna kun je nog wel per maand 5 euro extra korting krijgen als je ook mobiel internet hebt van KPN.

Ook bij Ziggo krijgen klanten korting, al is de grootste kabelaanbieder van Nederland wel een stukje minder scheutig. Zo is er geen manier om een heel jaar lang gratis Formule 1 te kijken. Het beste wat Ziggo kan bieden is een tijdelijke korting. Voor 20 euro kun je vier maanden lang genieten van Viaplay. Daarnaast geldt er tot augustus 2022 een introductieprijs van 9,99 euro per maand. Beide acties overlapen elkaar dus. Vervolgens gaat de prijs, net als bij KPN, naar 13,99 euro per maand.

Andere manieren om Formule 1 te kijken in 2022

Zit je bij een andere provider dan KPN of Ziggo, dan met je nog even geduld hebben. Partijen als T-Mobile en Delta hebben aangegeven dat ze in gesprek zijn met Viaplay. De intentie om de streamingdienst aan te bieden is er, maar dit is nog niet rond en dus zijn ook de prijzen nog onbekend.

Goedkoper Formule 1 kijken: kun je een Viaplay-account delen?

Bij welke provider je ook zit, je kunt hoe dan ook Formule 1 kijken in 2022. Het is namelijk ook mogelijk om direct een abonnement af te sluiten bij Viaplay. Alles wat je daarvoor over moet weten, lees je hier. Ben je benieuwd wat de andere (gratis) opties zijn om Formule 1 te kijken in 2022? Check dan ons handige overzicht.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.