Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Viaplay 1 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Viaplay heeft aangename verrassing voor Formule 1 en Verstappen-fans

Het ging er de afgelopen maanden al regelmatig over, maar vandaag is het dan eindelijk zover: Nederland kan aan de slag met Viaplay. De nieuwe streamingdienst is vooral een must-have voor Formule 1-liefhebbers. Dit is namelijk dé plek waar je alle races live kunt zien, en dat is goedkoper dan we vooraf hadden verwacht.

In december maakte Viaplay bekend dat Nederlandse kijkers maandelijks 13,99 euro moeten overmaken om van de dienst gebruik te kunnen maken. Die prijs staat nog steeds, maar de kersverse streamingdienst komt wel met een aantal acties. Zo kon je vorige maand voor 99 euro in één keer een jaarabonnement afnemen.

Viaplay met korting

Deze actie loopt inmiddels niet meer, maar wees niet bedroefd. Viaplay gaat kijkers nog steeds tegemoet komen. Tot en met 31 juli geldt er een lager tarief van 9,99 euro per maand. Dit is dus ideaal voor Formule 1-fans die Viaplay eerst even willen uitproberen. Vanaf 1 augustus wordt de prijs automatisch aangepast naar de standaardprijs van 13,99 euro. Niet overtuigd? Dan kun je Viaplay gewoon maandelijks opzeggen.

5 feiten over de nieuwe F1-auto (RB18) van Max Verstappen

Mocht je het gevoel hebben dat je deze actie al eens eerder voorbij hebt zien komen, dan klopt dat. KPN biedt bestaande klanten namelijk dezelfde voorwaarden als je via hen een Viaplay-abonnement afsluit. Daar win je dus niet veel mee, maar KPN heeft nog een actie. Nieuwe klanten krijgen negen maanden gratis Viaplay, dus dat kan voor jou misschien de moeite waard zijn.

Goedkoper via Ziggo

Heb je Ziggo, dan is het verstandig om via hen een abonnement af te sluiten. Bij de voormalig houder van de Formule 1-rechten betaal je ook tot augustus 9,99 euro per maand (daarna 13,99 euro), maar daar blijft het niet bij. Ziggo-klanten krijgen daarbovenop de eerste vier maanden 50% korting.

Ziggo-klanten voelen zich misleid na bekendmaking Viaplay-prijzen

Opties genoeg om Viaplay in huis te halen, en dat is voor F1-fans zeker de moeite waard. Niet alleen omdat je daar alle races live kan volgen, maar ook de voor de content die daar omheen hangt. Zo kun je meteen gaan kijken naar de original documentaire Verstappen – Lion Unleashed. Hierin praat Max samen met zijn vader en andere mensen die dicht bij hem staan over het winnen van de wereldtitel.

Viaplay-alternatieven

Heb je geen interesse in alle documentaires en andere aanhangende F1-content, maar wil je wel alles races live zien? Check dan hier welke Viaplay-alternatieven er allemaal zijn.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.