Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 12 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Maak kans op exclusieve kaarten voor de Grand Prix in Zandvoort

Het is bijna zover: de Formule 1-races op Zandvoort staan weer voor de deur en liefhebbers van snelheid en spektakel kunnen bijna niet wachten. Met meer dan 300.000 enthousiaste fans die het evenement zullen bijwonen, belooft de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix weer een groots sportfestijn te worden. Met misschien wel weer Max Verstappen als winnaar. En dit jaar maak je kans op wel heel bijzondere tickets.

Verstappen grote favoriet

Het is niet zomaar een race; de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op Zandvoort is een evenement dat de harten van sportliefhebbers sneller doet kloppen. De tribunes barsten van energie, de artiesten zorgen voor onvergetelijk entertainment en dan zijn er natuurlijk de coureurs. De besten van de besten racen tegen elkaar in Nederland, met onze eigen Max Verstappen als de gedoodverfde favoriet. Zullen we getuige zijn van zijn derde opeenvolgende overwinning op eigen bodem?

Exclusieve toegangskaarten

Mocht je tot nu toe geen kaartje hebben kunnen bemachtigen, dan heb je nu een unieke kans om er alsnog bij te zijn! En in maar 2 klikken maak jij daar kans op! Heineken deelt namelijk exclusieve tickets uit.

Verstappen
Bron: Heineken

Stel je voor dat je de race kunt beleven vanaf de legendarische Pitwall Bar. Dit is de enige bar die direct aan het circuit ligt. Vanaf deze unieke locatie – tegenover de hoofdtribune – geniet je van hetzelfde uitzicht als de teambazen. Je ervaart de race met een Heineken 0.0 rechtstreeks uit de tap, terwijl je bovendien toegang krijgt tot de luxueuze VIP lounge voor een VIP-behandeling op vrijdag 25 augustus.

Uniek zicht op Verstappen

Je krijgt natuurlijk niet elke dag de gelegenheid om Max Verstappen vanaf zo’n bijzondere positie te kunnen zien racen. Misschien wel nooit meer zelfs. De spanning van de race, het gejuich van de menigte en de geur van rubber op het asfalt zorgen voor een intense belevenis. Als je er ooit van hebt gedroomd om de Formule 1 van dichtbij te ervaren, dan is dit je kans!

Twee van deze bijzondere plekken zijn voor de winnaar van de actie van Heineken. En meedoen is een eitje. Naast deze kaarten zijn er nóg twee tickets te winnen voor de kwalificatie op zaterdag 26 augustus en de race de volgende dag.

Mis deze geweldige gelegenheid niet. Win die unieke tickets en maak je klaar om de Formule 1-sensatie als nooit tevoren te beleven op Zandvoort. Het is tijd om jezelf als een ware VIP in de watten te laten leggen.

Kijk hier hoe eenvoudig jij die bijzondere kaarten in handen krijgt.

Actievoorwaarden zijn te vinden op de website.

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.

In samenwerking met Heineken

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.