Droom occasion: een dikke BMW 7 Serie voor een schappelijke prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

BMW 7 Serie 740i High Executive

Een dikke bak voor een leuke prijs, dat hebben we vandaag weer eens gevonden! We hebben op deze dinsdag een smakelijke BMW 7 Serie gevonden die er heel goed uitziet! Kortom een dikke bak voor een leuke prijs!

BMW 7 Serie

Onwijs strakke velgen

De stijlvolle 7 Serie komt uit 2013 en is op zoek naar een nieuw baasje. Aan zijn looks zal het zeker niet liggen. De luxe Duitse wagen heeft een klassiek design, mooie kleur, imponerende grill en vier hele dikke lichtmetalen velgen!

Een heerlijk interieur

De kleur van het interieur van de BMW 7 Serie is weer eens wat anders dan de standaard kleuren. De Duitse krachtpatser heeft sportstoelen en leren aankleding in de kleur dakota rood! Een opvallende kleur die de bolide zeker niet misstaat. Verder beschikt de 7 Serie over talrijke opties zoals stoelverwarming, heads-up display, sportstuur, Soft Close Automatic portieren, camera’s en een puik Hifi systeem.

320 trappelende paardjes

Onder de motorkap van de ‘koning der BMW’s’ ligt een puike 6 cilinder die een vermogen heeft van 320 pk! Dat de BMW een snelheidsduivel kan wel kloppen. Hij snelt binnen de 6 seconden naar de 100 km/h en heeft een topsnelheid van 250 km/h! Hij heeft de looks, maar zeker ook de performance!

Een schappelijke prijs

Deze BMW 7 Serie is de perfecte mix tussen goede looks en krachtige performance. Die perfecte combinatie scoor je nu voor een schappelijke prijs. De 7 Serie kost je nu 34.950,- euro! Natuurlijk geen koopje, maar zo’n bak voor dat geld is natuurlijk zeer aantrekkelijk. Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: een dikke BMW 7 Serie voor een schappelijke prijs
Sluiten