Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 24 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Hello Peter… Marvel dropt eerste trailer Spider-Man: No Way Home

Het leek er even op dat Spider-Man: No Way Home de eerste Marvel-blockbuster zonder trailer ging worden, maar nu hebben fans alsnog hun eerste voorproefje op de film gekregen. Maak kennis met het multiverse-avontuur van Peter Parker en Doctor Strange!

Afgelopen zondag lekte een vermeende trailer van Spider-Man: No Way Home. Sony begon als een bezetene een pittig potje whack-a-mole te spelen en haalde de rap verspreide beelden snel van het internet.

Eerste trailer Spider-Man: No Way Home

Gelukkig hoeven fans niet langer op zoek te gaan naar vage beelden op TikTok. De officiële eerste teaser-trailer voor No Way Home is uitgebracht.

De laatste keer dat we Peter Parker zagen werd zijn geheime identiteit verklapt en kreeg hij ook nog eens de schuld van de moord op Mysterio. Hij zit dus flink in de penarie.

Dat maakt No Way Home al een boeiend vooruitzicht, maar daar blijft het niet bij. Sindsdien zijn we ook te weten gekomen dat Benedict Cumberbatch een grote rol gaat spelen als Doctor Strange, Alfred Molina terugkeert als Doctor Octopus en Jamie Foxx als Electro. Sterker nog, naar verluidt keren zelfs Tobey Maguire en Andrew Garfield als hun versies van Spider-Man terug.

‘Wanda’ schaart zich achter ‘Black Widow’ in ordinaire zaak tegen Disney

Oude bekenden

Ja, het multiverse-blik gaat echt open. De eerste trailer zet al meteen de toon en bevestigt de duizelingwekkende plannen van Marvel Studios en Sony Pictures.

Naast een eerste blik op Doctor Strange onthult de Spider-Man: No Way Home trailer de terugkeer van Molina’s Doc Ock — met de dreigende tekst “Hello Peter” — en wordt er duidelijk gehint naar de terugkeer van Willem Dafoe’s Green Goblin, beide uit Maguire’s Spider-Man films. En die gele bliksem op 2:26, zal dat Electro zijn?

Dafoe krijgen we ook nog niet te zien, maar zijn onmiskenbare lach is wel te horen en ook zijn pompoen-bommen komen voorbij. Verder ligt de focus vooral op het neerzetten van het verhaal.

Magie gaat compleet mis

Het lijkt erop dat Peter Parker de hulp van Doctor Strange in gaat schakelen om iedereen te doen laten vergeten dat hij Spider-Man is, maar dat de magische spell die Strange daarvoor wil gebruiken compleet mis gaat. Met een multiverse-achtbaan als gevolg.

Op 16 december gaan we ontdekken wat er verder gaat gebeuren. De eerste teaser-trailer houdt duidelijk expres nog een hoop geheim, en dat is maar beter ook. Op naar december!

Ironheart: Marvel-baas onthult planning filmdebuut nieuwe Iron Man

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.