Wilde Westen: Nieuwe teaser en posters voor The Mandalorian

Over iets minder dan een week wordt Disney Plus wereldwijd gelanceerd. Het voelt alsof we pas vorige maand voor het eerst van de streamingdienst hoorden, maar volgende week is het dus al zover. De Netflix-killer wordt gelanceerd met onder andere de eerste aflevering van The Mandalorian.

The Mandalorian op Disney Plus

Voor Star Wars fans wordt 12 november een mooie dag, want dan krijgen ze de allereerste live-action Star Wars serie te zien. Met Rebels en de Clone Wars is de franchise fantastische animatieseries rijk, maar een Game of Thrones-achtige show ontbrak.

Voor Disney wordt The Mandalorian de grote publiekstrekker die fans moet gaan overtuigen om een abonnement te nemen op Disney Plus. Niet voor niks kreeg Jon Favreau een budget dat niet onder doet voor Game of Thrones.

Je kunt hem kennen als de regisseur van Lion King, of uit The Chef Show. Wat begon als een kleinschalig hobbyproject van de regisseur, werd al snel door Disney omarmd als de flagship show van de gloednieuwe streamingdienst.

Wilde Westen

Pas later in 2020 worden abonnees verblijd met even ambitieuze Marvel series. Om Star Wars fans nog verder op te hypen is er een nieuwe teaser vrijgegeven voor The Mandalorian. We krijgen een voorproefje op de chaos die volgt na de vernietiging van de tweede Death Star. Na Return of the Jedi dus.

Het personage van Werner Herzog merkt op dat de wereld er vrediger op is geworden sinds de revolutie. Tegelijkertijd benadrukt hij dat de natuurlijke balans teruggebracht moet worden. Dat is voor de fans alleen maar goed nieuws, want daardoor krijgt de show een soort Wilde Westen als setting.

Dave Filoni, een van de regisseurs van The Mandalorian, zei daar vorige maand het volgende over tegenover Entertainment Weekly:

“De Rebels hebben gewonnen en proberen een republiek neer te zetten, maar het is onmogelijk om dat in één klap overal tegelijkertijd te doen. Je hebt dus een soort Western, waar je misschien Washington en een paar marshals hebt, maar soms zijn die lastig te vinden.”

Teaser en posters

De perfecte setting voor bounty hunters en huurlingen dus. Op naar 12 november! Check onder de teaser ook drie toffe posters voor de show.

Star Wars on Twitter

I’ve never met a Mandalorian, I’ve only read the stories. Stream #TheMandalorian Nov. 12, only on #DisneyPlus. https://t.co/kMpyfByOny

 Bron: Disney / Lucasfilm

EW

Reageer op artikel:
Wilde Westen: Nieuwe teaser en posters voor The Mandalorian
Sluiten