Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 16 jun 2021
Leestijd: 4 minuten

De 10 mooiste Nederlandse vrouwen van 2021 in de FHM500

De Nederlandse man heeft gesproken en FHM heeft het opgetekend. Ook in 2021 verscheen er weer een prachtige editie van de FHM500. Dit jaar veroverde Monica Geuze de eerste positie, maar wie hield zij daarmee achter zich?

Op 2 juni verscheen de jaarlijkse FHM500 (die je hier kunt bestellen). De ultieme lijst met daarin de mooiste vrouwen van ons land. Ditmaal wordt die lijst aangevoerd door Monica Geuze. Zij wist Dumpert-schoonheid Sylvana IJsselmuiden van de troon te stoten.

De mooiste vrouwen van Nederland in 2021

Een prestatie waar Monica Geuze trots op mag zijn, want net zoals voorgaande jaren was de concurrentie moordend. Hoe moordend? Scroll hieronder door de top tien van de FHM500 2021 en oordeel zelf.

1. Monica Geuze

Ze maakt vlogs op YouTube, heeft een miljoen volgers op Instagram, host podcasts, zit in de cosmetica, presenteert televisieprogramma’s en doet daarnaast ook nog even een eigen realitysoap. Als we op iemand het label multitalent mogen plakken, dan is het wel op Monica Geuze. Terecht dat zij nu op één staat.

2. Doutzen Kroes

Door de overwinning van Sylvana IJsselmuiden in 2020 was Doutzen Kroes opeens niet meer de hoogste Friezin op de FHM500 lijst. In 2021 stelt het topmodel echter gewoon weer orde op zaken.

3. Victoria Koblenko

Dat leeftijd niets meer is dan een nummer, bewijst Victoria Koblenko. Voor haar FHM debuut moeten moeten we immers 17 jaar terug in de tijd. Inmiddels is ze veertig lentes jong, maar heeft ze aan schoonheid niks ingeboet. Het bewijs daarvan vind je hier.

4. Imaan Hammam

Misschien niet de bekendste naam in de FHM500, maar dat maakt het niet minder terecht dat ze zo hoog staat. De Marokkaans-Egyptische Amsterdammer is een prachtige verschijnen en één van Nederlands meest succesvolle modellen.

5. Geraldine Kemper

Hollandse nuchterheid, veel spontaniteit en een vleugje ondeugendheid. Daar zijn veel Nederlandse mannen gek op. Het komt dan ook niet als een verrassing dat Geraldine Kemper opnieuw in de top tien staat van de FHM500.

instagram.com/p/COstSNiBRBX/

6. Yolanthe Cabau

Nederlandse mannen staan zeker open voor nieuwe schoonheden, maar dat mag nooit ten koste gaan van de gevestigde namen. Vandaar dat Yolanthe Cabau gewoon weer in de top van de FHM500 te vinden is.

7. Sylvana IJsselmuiden

De winnares van 2020 heeft een aantal plaatsjes moeten inleveren, maar dat zal haar humeur zeker niet verpesten. Sylvana IJsselmuiden is één en al positiviteit, en dat is precies waarom ze het zo goed doet bij de Nederlandse man.

8. Maan de Steenwinkel

In de FHM500 tellen alle talenten mee, dus deze hoge notering heeft Maan deels te danken aan haar prachtige stem. Al speelt uiteraard haar prachtige voorkomen ook een rol in haar uitverkiezing.

9. Katja Schuurman

Een FHM500 zonder Katja Schuurman in de top 10? Dat is ondenkbaar, dus ook in 2021 is de voormalig winnares gewoon weer van de partij.

10. Nina Warink

Als je niet actief bent op social media en YouTube, dan is er een goede kans dat je deze dame nog niet kent. Dus bij deze, maak kennis met de Social Media Queen van 2021 en de nummer tien in de FHM500: Nina Warink.

De mooiste sportvrouw in de FHM500

Wat ons betreft had ook Lieke Martens wel in de top tien van de FHM500 mogen staan. Helaas kwam de speelster van Barcelona niet verder dan een twintigste plek. Daarmee is ze echter wel de hoogst geplaatst sporter van 2021. Om dat te vieren gunde FHM haar een prachtige shoot die zeker de moeite waard is.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.