Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 10 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Fotoshoot: Lieke Martens is de mooiste sportvrouw van 2021

Lieke Martens is door de Nederlandse man uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland in 2021. Dat was al bekend, maar nu is ook FHM500-shoot onthuld.

De FHM500 ligt in de winkel en dat betekent dat je weer ouderwets kunt bladeren door de vijfhonderd mooiste vrouwen van Nederland. De absolute winnaar in 2021 is Monica Geuze, waarover meer in dit artikel.

Lieke Martens: de mooiste sportvrouw van Nederland

Maar er zijn winnaars in meer categorieën, waarvan de mooiste sportvrouw jaarlijks het meest in het oog springt. In de voorgaande jaren waren het vooral schaatsers die in de FHM500 aan het langste eind trokken. Zo wonnen Jutta Leerdam en Joy Beune respectievelijk 2019 en 2020. Tijd voor een andere sport, voetbal om precies te zijn.

Jawel, een van de Oranje Leeuwinnen, die we de laatste jaren zo in onze armen hebben gesloten, is door de Nederlandse man verkozen tot de mooiste sportvrouw van 2021. Het is de tweede grote prijs dit jaar voor Lieke Martens, die in mei al met FC Barcelona de Champions League won. Laten we hopen dat ze er tijdens de Olympische Spelen in Tokio nog een gouden medaille aan kan toevoegen.

lieke martens, fhm500, shoot, foto, video, mooiste sportvrouw 2021
(Afbeelding: Roger Neve / FHM)

“Schoonheid is meer dan alleen de buitenkant, maar ik ben heel blij dat ik ben uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland 2021. Bedankt”, aldus Lieke Martens over haar verkiezing. De makers van de FHM500 gaven ons vast een foto en video cadeau. Maar de complete shoot vind je in het magazine zelf. Dit is online exclusief verkrijgbaar via Wehkamp. Je krijgt het blad bij een TABAC-product naar keuze. Offline vind je de FHM500 bij alle vestigingen van Etos en Kruidvat.

De 10 mooiste sportvrouwen van 2021

Maar er zijn natuurlijk meer mooie topsporters in Nederland, waaronder veel schaatsers en voetballers, maar ook een wielrenner en tennisser. Bekijk in dit artikel de top 10 mooiste sportvrouwen van de FHM500 in 2021.

Wel of geen Olympische Spelen, deze atletes pakken ze ons niet meer af

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.