De 10 mooiste sportvrouwen van 2021 volgens de Nederlandse man

Jawel hoor, de FHM 500 ligt weer in de winkel. Eerder zag je hier al dat Monica Geuze. Maar wie zijn verkozen tot de mooiste sportvrouwen van 2021? Een heroïsche top 10, met Lieke Martens dit jaar op nummer 1.

De FHM500 is een traditie waar we ieder jaar weer naar uit kijken. Jaarlijks stemmen mannen, en vast ook vrouwen, op de mooiste Nederlandse dames, waarbij het tegenwoordig natuurlijk om meer gaat dan alleen uiterlijk. De verkiezing werd gewonnen door onder anderen Doutzen Kroes, Tess Milne, Kim Feenstra, Nochtli Peralta Alvarez, Shelly Sterk en Jessie Jazz Vuijk en Sylvana IJsselmuiden.

De mooiste sportvrouwen van 2021

Gaan we het onderverdelen in categorieën, dan richten we ons als eerst op de mooiste sportvrouwen van Nederland. Voetbal, wielrennen, schaatsen, handbal, atletiek; noem een willekeurige sport en je vindt Hollandse dames terug in de wereldtop. Net als de laatste jaren bestaat de top 10 in de FHM500 weer voor het grootste gedeelte uit schaatsers. Maar nu eindelijk eens een voetballer op nummer 1. Niemand minder dan Lieke Martens is de grote winnaar. Binnenkort verschijnt de volledige shoot, maar nu graag luid applaus voor deze tien prachtige heldinnen.

1. Lieke Martens – Voetbal

“Schoonheid is meer dan alleen de buitenkant, maar ik ben heel blij dat ik ben uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland 2021. Bedankt”, aldus Lieke Martens op Instagram

2. Joy Beune – Schaatsen

Schaatster Joy Beune, de vriendin van Kjeld Nuis, werd vorig jaar uitgeroepen als winnaar onder de sportvrouwen. Bekijk haar FHM500-shoot hier.

3. Jutta Leerdam – Schaatsen

In 2019 was Jutta Leerdam de winnares. Bekijk haar FHM500-shoot hier.

4. Suzanne Schulting – Shorttrack en schaatsen

5. Tess Wester – Handbal

6. Sem Wensveen – Tennis

7. Irene Schouten – Schaatsen

8. Puck Moonen – Wielrennen

9. Jackie Groenen – Voetbal

10. Nadine Visser – Ateltiek

FHM500 in 2021: Monica Geuze is de absolute winnaar

Er staat nog iemand boven de mooiste sportvrouwen van 2021 en dat is Monica Geuze. Zoals altijd krijgt de winnares een prachtige shoot in de FHM500. Benieuwd? Bekijk dan deze video als voorproefje. De complete shoot vind je in het magazine zelf. Dit is online exclusief verkrijgbaar via Wehkamp. Je krijgt het blad bij een TABAC-product naar keuze. Offline vind je de FHM500 bij alle vestigingen van Etos en Kruidvat.

Reageer op artikel:
De 10 mooiste sportvrouwen van 2021 volgens de Nederlandse man
Sluiten